Nederlands
Deutsch
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Strandpark De Zeeuwse Kust in de zomer
Bekijk Strandpark De Zeeuwse Kust in de winter
Bekijk Strandpark De Zeeuwse Kust in de zomer
Strandpark De Zeeuwse Kust in de winter

Welkom bij Strandpark De Zeeuwse Kust

camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping in renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust

Strandpark De Zeeuwse Kust – Vakantie in Zeeland!

Op zoek naar een vakantiepark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vindt u Strandpark De Zeeuwse Kust.

Geniet hier van een vakantie met het gezin op de camping, met de camper, in een chalet of een Strandlodge.

De kindvriendelijke camping in Renesse is het hele jaar geopend. Er zijn 168 camping plaatsen, waarvan een aantal met privé sanitair. Daarnaast zijn er 50 verharde camperplaatsen. Alle camping plaatsen hebben stroom, water, tv aansluiting en gratis WiFi.

Liever een chalet huren in Renesse? Dat kan ook! De luxe chalets zijn ingericht voor 4 – 7 personen en van alle gemakken voorzien. In de ruimte tuin met terras geniet u ’s avonds van een mooi moment tijdens uw vakantie in Zeeland!

Ervaar het Glamping gevoel in een Strandlodge op slechts 250 meter van het strand in Renesse. Back to basic maar met een dikke knipoog naar luxe. De  glamping Strandlodges zijn sfeervol ingericht met steigerhouten meubels voor 5, 6 en 8 personen.

In april 2015 opent ons familiehotel met 40 ruime suites, waarbij het mogelijk is om met het hele gezin in één suite te overnachten. Bezoek de website voor meer informatie over deze unieke accommodatievorm. 

Er zijn veel leuke Faciliteiten op deze familie camping in Renesse die een vakantie in Zeeland tot een onvergetelijke vakantie maken!

In Strand Café DOK; het sfeervol ingerichte restaurant op het vakantiepark, geniet u van een drankje bij de brandende openhaard of een lekkere lunch op het terras. Iedere avond worden de sterren van de hemel voor u gekookt.
Daarnaast is Strand Café DOK een zeer geschikte feestlocatie in Zeeland; van kinderfeestje tot aan grote bruiloft en alle andere feestelijke gelegenheden.

Strandpark De Zeeuwse Kust is aangesloten bij Ardoer  &  Leading Campings

Om u een nog breder vakantie aanbod te bieden, zijn wij begonnen met de bouw van een familiehotel met 40 suites. We hopen april 2015 het familie hotel met ruime gezinssuites te openen.


Strandpark De Zeeuwse Kust is o.a. aangesloten bij Ardoer, ACSI, ANWB, Footzy, Recron, CamperCard, Leading Campings

 

LeadingCampings Renesse bruist Renesse aan Zee

Zoek & boek

Ik wil

Aankomst

Vertrek

Personen vanaf 2 jaar:

Supertrips Top 10 - Bijzondere accommodaties
"Strandpark De Zeeuwse Kust: De ideale vakantieplek aan het strand, voor het hele gezin!"
Adresgegevens
Ardoer