Nederlands
Deutsch
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Strandpark De Zeeuwse Kust in de zomer
Bekijk Strandpark De Zeeuwse Kust in de winter
Bekijk Strandpark De Zeeuwse Kust in de zomer
Strandpark De Zeeuwse Kust in de winter

Welkom bij Strandpark De Zeeuwse Kust

camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping in renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust
camping renesse strandpark de zeeuwse kust

Strandpark de Zeeuwse Kust – Vier vakantie in Zeeland!

Op zoek naar een familie camping aan het strand in Zeeland?
Op slechts 250meter van het Noordzeestrand in Renesse vindt u Strandpark De Zeeuwse Kust op een unieke locatie!

Het hele jaar door, op dit prachtige plekje, net buiten het centrum van Renesse worden al uw vakantie dromen werkelijkheid; op de camping, in een luxe ingericht chalet of “Glamping” kamperen in een Back to Basic Strandlodge.

Deze kindvriendelijke familiecamping heeft 168 toeristische plaatsen, waarvan een aantal met privé-sanitair. Daarnaast zijn er 50 camperplaatsen met een verharde ondergrond. Alle plaatsen beschikken over stroom, water, tv aansluiting en gratis WiFi. 

85 luxe ingerichte chalets worden er verhuurd. De Chalets zijn ingericht van 4 – 7 personen en zijn binnen van alle gemakken voorzien. In de grote tuin met terras geniet u ’s avonds van het ondergaande zonnetje.

De Strandlodges. Deze manier van Glamping brengt u terug naar het Back- To- Basic gevoel, maar wel met een knipoog naar luxe. De compleet en met steigerhout ingerichte Strandlodges zijn ingericht voor 5, 6 en 8 personen.

De kinderen maken veel plezier in de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin met trampoline, de kinderbioscoop of het overdekte zwembad. In de vakantieperiodes is er een gezellig animatieteam aanwezig! Liever lekker actief bezig zijn? Dat kan op de tennisbaan of het voetbalveld!

Heerlijk relaxen kan in de sauna met infraroodcabine en whirlpool. Uw vakantie op de camping, in een Strandlodge of chalet maakt u nu nog aangenamer door een afspraak te maken bij de schoonheidsspecialist. U komt als herboren terug van uw vakantie in Zeeland!

In Strand Café DOK; het gezellig ingerichte restaurant worden de sterren van de hemel voor u gekookt tijdens een avond uit eten. Maar u kunt ook gezellig met uw vrienden of familie een borrel drinken rondom de brandende openhaard.

Strand Café DOK is naast een sfeervol restaurant ook een fantastische feestlocatie in Zeeland. Vier uw bruiloft, familiereünie, kinderfeestje, verjaardag, kraam-/ of bedrijfsfeest in Renesse. Wij organiseren met veel plezier uw feest! Bekijk voor meer informatie de website van Strand Café DOK.

Strandpark De Zeeuwse Kust; een kindvriendelijke familiecamping in Zeeland, gelegen aan het strand in Renesse, is de ideale locatie voor uw vakantie, dagje uit of feest in Zeeland! Strandpark De Zeeuwse Kust is aangesloten bij Ardoer & Leading Campings.

Heel graag tot ziens bij Strandpark De Zeeuwse Kust!

Om u een nog beter en breder vakantieaanbod aan te bieden, gaan wij een familiehotel bouwen met 40 kamers. De bouw van dit hotel begint op 8 september en zal mogelijk van maandag - vrijdag overdag overlast kunnen verzorgen op de omliggende plaatsen, chalets en strandlodges. Er is een eigen bouwweg, dus er zal geen bouwverkeer over de camping rijden.


Strandpark De Zeeuwse Kust is o.a. aangesloten bij Ardoer, ACSI, ANWB, Footzy, Recron, CamperCard, Leading Campings

 

LeadingCampings Renesse bruist Renesse aan Zee

Zoek & boek

Ik wil

Aankomst

Vertrek

Personen vanaf 2 jaar:

"Strandpark De Zeeuwse Kust: De ideale vakantieplek aan het strand, voor het hele gezin!"
Adresgegevens
Ardoer