Zoek en boek

Actief

Strandpark De Zeeuwse Kust ligt op een prachtige locatie, aan de voet van de duinen van Renesse op het mooie Schouwen Duiveland in Zeeland. Naast het genieten van de zon op het strand heeft Schouwen Duiveland veel meer te bieden; ook op het gebied van cultuur! 
Beleef het mee en ervaar een echte Zeeland vakantie bij Strandpark De Zeeuwse Kust!

Brouwersdam Watersportcentrum

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam heeft het watersport centraal staan en is 7 dagen per week geopend. De zeil- & surfschool is vdws-erkend en de lessen worden gegeven door gediplomeerde & enthousiaste instructeurs. In de periode maart tot november worden er surflessen en zeilcursussen gegeven aan kinderen en volwassenen. Ook kun je terecht om materialen te huren.
Tevens heeft het Watersportcentrum een Waterjump! J
e glijdt over de Waterjump naar beneden, zweeft minstens vijf meter door de lucht en dan… splash! U duikt het water in. Adembenemend spannend.

Natural High

Altijd al een keer willen kitesurfen? Natural High aan de Brouwersdam geeft je de ultieme adrenaline kick! Van recreatief kitesurfen tot sprongen maken van tien meter hoog: bij het kitesurfen heb je alle vrijheid. Met goede begeleiding maak je zo de eerste meters.Ook worden er regelmatig leuke clinics georganiseerd voor kitebuggyen en blowkarten. Hiervoor kun je kaartjes met korting kopen bij onze receptie.

Zeeland Buitenland

Bij Zeeland Buitenland aan de Brouwersdam verrijkt je je vakantie met een sportief element. Ga het avontuur aan en kies voor klimmen of abseilen, een zwerftocht met hindernissen, het hoogteparcours of boogschieten. Dit mag je niet missen!

Paardrijden in Renesse

Wil je tijdens de vakantie paardrijden? In Renesse vind je manege Grol, waar je terecht kunt voor heerlijke buitenritten over het strand, maar ook voor een buitenrit door het bos en de duinen kun je hier terecht. Alle ritten worden begeleid door ervaren instructeurs.

Uiteraard staan onze medewerkers je graag te woord voor meer informatie over actieve uitstapjes in de omgeving van het Strandpark! Of loop even naar het touchscreen toe dat in de hal van de receptie staat, hier staan de allerleukste uitjes en tips op!

volg ons via
X