De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten op Strandpark De Zeeuwse Kust!

Op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, vind je de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud die uw vakantie op het park nog leuker maken!

We maken je familievakantie graag compleet door activiteiten op en rond het strandpark te organiseren. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakanties biedt ons animatieteam leuke activiteten aan! De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in onze indoor- en outdoorspeeltuinen.

In Strand Café DOK op de begane grond geniet van je een stevig ontbijt, verrassende lunch of heerlijk diner. De a-la-carte kaart staat vol met heerlijke seizoens gebonden producten. Wanneer het mooi weer is, ervaar je de lange zomeravonden op een van de (dak)terrassen. 

In restaurant La Costa, gelegen op de 1e verdieping, eet je de heerlijkste pasta's en pizza's die in de steenoven gemaakt worden, het aangrenzende dakterras heeft uitzicht op de duinen van het strand. 

Vanuit Strand Café DOK heb je zicht op het zwembad, waar de kinderen heerlijk kunnen spetteren, maar waar je ook van harte welkom bent om baantjes te zwemmen. 

Voor de sportieve activiteiten ben je natuurlijk te vinden op de tennisbaan, midgetgolfbaan of het voetbalveld!

In onze Wellness kom je helemaal tot rust. De twee sauna's, infraroodcabine en de whirlpool staan garant voor ultieme ontspanning.

In de dagelijks geopende Mini-markt kun je terecht voor heerlijke verse broodjes, de krant, verse jus of een vergeten boodschap. 

volg ons via
X