Zoek en boek

Faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten op Strandpark De Zeeuwse Kust!

Op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, vindt u de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud die uw vakantie op het park nog leuker maken!

We maken uw familievakantie graag compleet door activiteiten op en rond het strandpark te organiseren. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakanties biedt ons animatieteam leuke activiteten aan! De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in onze indoor- en outdoorspeeltuinen.
Strand Café DOK biedt u graag de mogelijkheid te kiezen voor seizoensgebonden producten van de verrassende lunch- en dinerkaart. Daarnaast bent u ook van harte welkom om een drankje te nuttigen rond de openhaard of op het zonnige terras. Vanuit Strand Café DOK heeft u zicht op het zwembad, waar de kinderen heerlijk kunnen spetteren, maar men ook van harte welkom is om banen te zwemmen. Ook onze tennisbaan, midgetgolfbaan en het voetbalveld staan voor u klaar!

In onze Wellness komt u helemaal tot rust. De twee sauna's, de infraroodcabine en de whirlpool staan garant voor ultieme ontspanning.
In de Mini-markt kunt u terecht voor heerlijke verse broodjes, uw dagelijkse krant of verse jus!

volg ons via
X