De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten op Strandpark De Zeeuwse Kust!

Op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, vind je de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud die jouw vakantie op het park nog leuker maken!

We maken je familievakantie graag compleet door activiteiten op en rond het strandpark te organiseren. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakanties biedt ons animatieteam leuke activiteten aan! Ook kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken in onze indoor- en outdoorspeeltuinen.

In Strand Café DOK op de begane grond geniet je van een stevig ontbijt, verrassende lunch of een heerlijk diner. De a-la-carte kaart staat vol met heerlijke seizoensgebonden producten. Wanneer het mooi weer is, ervaar je de lange zomeravonden op één van de (dak)terrassen. 

In restaurant La Costa, gelegen op de 1e verdieping, eet je de lekkerste pasta's en pizza's die in de steenoven gemaakt worden. Deze kun je heerlijk eten met uitzicht op de duinen van het strand.

Vanuit Strand Café DOK heb je zicht op het zwembad waar de kinderen heerlijk kunnen spetteren, maar waar je ook van harte welkom bent om baantjes te zwemmen. In onze Wellness is het tijd om even tot jezelf te komen. De twee sauna's, infraroodcabine en whirpool staat garant voor ultieme onstpanning. 

Voor de sportieve activiteiten ben je natuurlijk te vinden op de tennisbaan, midgetgolfbaan of het voetbalveld.

In de dagelijks geopende mini-market kun je terecht voor heerlijke verse broodjes, de krant, verse jus of een vergeten boodschap. 

volg ons via
X