De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Feesten

Tijd om gezellig met elkaar te zijn!

Familiefeesten, reunies, verjaardagen of gezellige diners... Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht.

Geniet van een uitgebreide of juist simpele lunch, stel samen met ons een diner of buffet samen of laat je verrassen door de heerlijke hapjes tijdens een borrel. Geheel naar uw wensen en budget organiseren wij je feest!

Strand Café DOK, een unieke feestlocatie op Schouwen Duiveland. Er zijn faciliteiten voor alle leeftijden. Het sfeervolle restaurant, de gezellige openhaard of het grote buitenterras zijn een ideale locatie voor ieder feest.
Ook aan de kinderen is er gedacht, zij hebben de grootste pret in de kinderbioscoop, de binnen- en buitenspeeltuinen of duiken het overdekte zwembad in! Jullie feest; een gegarandeerd succes wanneer de kinderen zich goed vermaken!


Gezellig met vrienden of familie een jubileum of verjaardag vieren?

Bij ons zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijk diner of buffet. Maar natuurlijk ook voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes of een spetterend feest met DJ of band! 
Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een barbecue te organiseren. Gezellig om na een lange zomerdag heerlijk mals vlees en verse vis van de barbecue te proeven, in de Zeeuwse buitenlucht!

Wij zorgen dat uw feest volledig verzorgd zal worden van het begin tot het eind. Je hebt nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten!

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte op maat, kun je contact met ons opnemen;

Strand Café DOK; info@strandcafedok.nl of 0111 46 38 50 

volg ons via
X