De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Geniet momenten

Op Schouwen Duiveland geniet je ieder seizoen van de natuur, de rust, de uitgestrekte stranden en natuurlijk de zon.
Ontdek het mooie Zeeland tijdens uw verblijf op Strandpark De Zeeuwse Kust!

De onderstaande arrangementen kun je tijdens uw reservering bij boeken via de "extra service" in het online boekingsproces. 

Culinair genieten

Laat je verwennen en verrassen door smaakvolle streekproducten die worden bereidt door onze koks. Je ontvangt een glas wijn op de dag van uw arrangement, een lunch in Strand Café DOK op een door jouw gewenst moment en 's avonds een heerlijk verrassingsmenu!
€ 40,00 per persoon exclusief drankjes. 

Feestpakket

Iets te vieren tijdens uw verblijf op De Zeeuwse Kust? Boek dan het feestpakket! Wij zorgen op de gewenste dag dat je chalet, strandlodge of hotelsuite wordt versierd met slingers en ballonnen. Je krijgt een fles wijn en een heerlijke feesttaart naar keuze!
€ 25,00 per pakket.

Boodschappenpakket

De Mini-Markt bied je ook de mogelijkheid om een goedgevuld boodschappenpakket te bestellen, welke voor je klaarstaat bij aankomst. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken over de boodschappen die je nog moet doen voor de vakantie. De kosten voor het boodschappenpakket bedragen € 55,00. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je dit minimaal 3 dagen voor uw aankomstdatum aan ons door te geven voor 12.00 uur ‘s middags.

volg ons via
X