Zoek en boek

Geniet momenten

Op Schouwen Duiveland geniet u ieder seizoen van de natuur, de rust, de uitgestrekte stranden en natuurlijk de zon.
Ontdek het mooie Zeeland tijdens uw verblijf op Strandpark De Zeeuwse Kust!

De onderstaande arrangementen kunt u tijdens uw reservering bij boeken via de "extra service" in het online boekingsproces. 

Culinair genieten

Laat u verwennen en verrassen door smaakvolle streekproducten die worden bereidt door onze koks. U ontvangt een glas wijn op de dag van uw arrangement, een lunch in Strand Café DOK op een door u gewenst moment en 's avonds een heerlijk verrassingsmenu!
€ 40,00 per persoon exclusief drankjes. 

Feestpakket

Iets te vieren tijdens uw verblijf op De Zeeuwse Kust? Boek dan het feestpakket! Wij zorgen op de gewenste dag dat uw chalet, strandlodge of hotelsuite wordt versierd met slingers en ballonnen. U krijgt een fles wijn en een heerlijke feesttaart naar keuze!
€ 25,00 per pakket.

Boodschappenpakket

De Mini-Markt biedt u ook de mogelijkheid om een goedgevuld boodschappenpakket te bestellen, welke voor u klaarstaat bij aankomst. Hierdoor hoeft u zich niet meer druk te maken over de boodschappen die u nog moet doen voor de vakantie. De kosten voor het boodschappenpakket bedragen € 55,00. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, dient u dit minimaal 3 dagen voor uw aankomstdatum aan ons door te geven voor 12.00 uur ‘s middags.

volg ons via
X