De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Glamping

Glamping Accommodaties

Glamping kamperen aan de Zeeuwse Kust in Renesse!

Glamping is een nieuwe accommodatievorm die ondertussen door vele vakantiegangers is ontdekt. Glamping is eigenlijk kamperen in een luxe accommodatie!

Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn er verschillende Glamping accommodaties te huur.

Er zijn luxe ingerichte Strandlodges die ingericht zijn voor 5, 6 en 8 personen. Maar ook de Jutters die sinds afgelopen mei gehuurd kunnen worden, zijn een ontzettend leuke vakantie accommodatie!

De Glamping accommodaties zijn allemaal sfeervol ingericht met steigerhouten meubels, hebben een ruime keuken met kookplaat en koelkast en in de Jutters zelfs een vaatwasser.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.  

Iedere Glamping accommodatie heeft een 2 persoons bed en stapelbedden of éénpersoonsbedden in de kinderslaapkamers.

De Strandlodges en de Jutters hebben allemaal een groot terras of veranda waar je heerlijk kunt genieten van de zomer avonden tijdens je vakantie.
De terrassen zijn voorzien van een tuinset en/of een ligstoel.

In de Glamping accommodaties zijn honden ook van harte welkom. Kortom; een ideale vakantie voor het hele gezin, op loopafstand van het strand van Renesse!

Verfijnen
DSC03978.JPG

Jutters

De Jutter voor 4 personen heeft 2 slaapkamers; 1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. Meer info
Verfijnen
IMG_4499.JPG

Strandlodge 5 personen

De Strandlodges zijn sfeervol ingerichte tenten. En hebben 2 slaapkamers; 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. Meer info
DSC01973bijgesneden.jpg

Strandlodge 6 personen

De Strandlodges zijn sfeervol ingerichte tenten. En hebben 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met een stapelbed en een bedstede voor 2 personen. Meer info
DSC01995.JPG

Strandlodge 8 personen

De Strandlodge voor 8 personen heeft twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een slaapzolder met vier eenpersoonsbedden. Meer info
volg ons via
X