Camper plus plaats

Omschrijving

Camperplaats met privé sanitair

Op een camperplaats met privé sanitair kun je genieten van luxe kamperen met een eigen douche, wastafel en toilet binnen handbereik. Er staat namelijk een privé sanitair unit op je eigen camperplaats. Dat is vooral ’s nachts lekker dichtbij en je hoeft niet steeds je spulletjes mee te nemen als je gaat douchen. Die kun je gewoon laten staan. Deze camperplaatsen liggen vlakbij het strand van Renesse. Al na 5 minuten lopen vanaf ons strandpark, kun je je handdoek neerleggen en genieten van de zon. Vanaf ons Strandpark De Zeeuwse Kust kun je verder alle kanten op. Rijden langs de ruige kustlijn of fietsen door de prachtige natuur. Het is een prachtige uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. We zijn het hele jaar geopend, dus we heten je ook van harte welkom buiten de zomermaanden om.

Een luxe camperplaats met privé sanitair op Strandpark De Zeeuwse Kust

Of je nu op doorreis bent of de perfecte uitvalsbasis zoekt voor je vakantie in Zeeland. Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een prima camperplaats met privé sanitair voor je. Deze ruime huisjes passen perfect bij de strandsfeer. Binnen vind je een klein keukenblok met een wastafel, koelkast en vaatwasser. Natuurlijk is er ook een douche en toilet aanwezig.

We hebben de camperplaatsen praktisch ingericht, zodat je makkelijk in en uit kunt rijden met je camper. Je kunt je camper neerzetten op het verharde gedeelte. Op het ruime grasveld kun je vervolgens je luifel opzetten, uitgebreid ontbijten en heerlijk ontspannen. Bovendien hebben alle camperplaats met privé sanitair ook een 16 AMP stroomaansluiting, afvoer, water, gratis WiFi en TV. In onze centrale sanitairgebouwen vind je een CamperClean apparaat. Als je hier je toiletcasette invoert, wordt deze volledig gereinigd en van nieuw chemisch middel voorzien. Neem je je hond mee op vakantie? Huisdieren zijn van harte welkom op Strandpark De Zeeuwse Kust.

  • Luxe privé sanitair
  • Verharde ondergrond
  • 16 AMP stroom
  • Watervoorziening
  • CAI aansluiting en gratis WiFi

Door je camperplaats met privé sanitair ben je al van veel gemakken voorzien. Met onze vernieuwde centrale sanitairgebouwen gaan we nog een stapje verder. Ze hebben speciale baby- en kinderbadjes, een mindervaliden ruimte, vaatwassers, wasmachines, drogers en een speciale hondendouche. De dagelijkse inkopen doe je bij de mini-market op het strandpark. Als je ’s avonds geen zin hebt om te koken, kun je ook uit eten gaan bij La Costa Pizza & Pasta of Strand Café DOK.

Plattegrond

Beschikbaarheid