Sporten en ontspannen

Actieve vakantie of lekker relaxen

Sport & wellness

Heb je de voorkeur voor een lekker sportieve vakantie of geniet je meer van een ontspannen wellness vakantie in Zeeland? Wij bieden beide mogelijkheden op aan Strandpark De Zeeuwse Kust.

Tennisbaan

Tennisbaan

Ook op de vakantie genieten van een uurtje sportief tennissen? Dat kan! Op de tennisbaan wordt er gespeeld op gravel. De tennisbaan ligt achter de parkeerplaats bij de loods en is de hele dag geopend. Wanneer je geen tennisracket mee hebt genomen tijdens je vakantie in Zeeland, kun je uiteraard de tennisrackets lenen bij de receptie. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan het gebruik van de tennisbaan, alleen wordt er een borg van € 20,- gevraagd voor de rackets en de ballen. 

Voetbalveld

Voetbalveld

Naast de tennisbaan is er een groot voetbalveld waar de grootste vakantiepret beleeft kan worden. De kinderen kunnen hier overschieten of een fanatiek duel spelen. Beide activiteiten zijn natuurlijk leuk, voor zowel de kinderen als voor de volwassenen! 

Midgetgolf

Midgetgolf

Tegenover het terras ligt de gezellige midgetgolfbaan met 12 leuke groene en blauwe holes. Het gebruik van de midgetgolfbaan is gratis. Bij de receptie kun je clubs en een golfbal lenen, hier betaal je alleen een borg van €20,00. Ook krijg je een scorebordhouder en scorekaart. Zo kun je aan het eind eenvoudig uitrekenen wie de winnaar is. Het gebruiken van de midgetgolfbaan kan tijdens openingstijden van de receptie.

Wellness

Wellness

Jouw verblijf word nog relaxter door een bezoek aan onze wellness, die bestaat uit twee sauna's, een infraroodcabine met licht therapie en een buiten whirlpool. Wanneer je een uur voor je komst de sauna reserveert, is deze heerlijk warm. De sauna is 7 dagen per week geopend van 09.00 - 20.00 uur. Badkleding is verplicht en een dagkaartje kost €10,00 per persoon. Wanneer je niet verblijft op Strandpark De Zeeuwse Kust, kost een dagkaartje €15,00 per persoon.

"Even echt ontspannen aan De Zeeuwse Kust. Geniet van het ultieme vakantiegevoel!"