Sporten op vakantie

Actief bezig zijn

Sport & wellness

Actieve vakantie of liever relaxen?

Heb je de voorkeur voor ene lekkere sportieve vakantie of geniet je meer van een ontspannen wellness vakantie in Zeeland? Wij bieden voor beiden mogelijkheden op Strandpark De Zeeuwse Kust.

Tennisbaan

Tennisbaan

Ook op de vakantie genieten van een uurtje sportief tennissen? Dat kan!

De tennisbaan ligt achter de parkeerplaats bij de loods en is de hele dag geopend. Er ligt gravel op de tennisbaan. Wanneer je geen tennisracket mee hebt genomen tijdens je vakantie in Zeeland, kun je uiteraard de tennisrackets lenen bij de receptie.

Er zijn geen verdere kosten verbonden aan het gebruik van de tennisbaan, alleen wordt er een borg van € 20,- gevraagd voor de rackets en de ballen. 

Voetbalveld

Voetbalveld

Naast de tennisbaan is er een groot voetbalveld waar de grootste vakantiepret beleeft kan worden! Beide activiteiten zijn natuurlijk leuk voor zowel de kinderen als voor de volwassenen! 

Midgetgolf

Midgetgolf

Tegenover het terras, ligt de gezellige midgetgolfbaan met 12 leuke groene en blauwe holes. Bij de receptie kun je clubs en een golfbal lenen, hier betaal je alleen een borg (€ 20,-) voor. Ook krijg je een scorebordhouder en scorekaart. Aan het eind kun je dan eenvoudig uitrekenen wie de winnaar is.
Het gebruik van de midgetgolfbaan is gratis. Het gebruiken van de midgetgolfbaan kan tijdens openingstijden van de receptie, van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Wellness

Wellness

Je verblijf word nog relaxter door een bezoek aan onze wellness die bestaat uit twee sauna's, een infraroodcabine met licht therapie en een whirlpool buiten. Wanneer je een uur voor je komst de sauna reserveert, is deze heerlijk warm. De sauna is 7 dagen per week geopend van 09.00 - 20.00 uur. Badkleding is verplicht en een dagkaartje kost € 15,00 per persoon. 

Wanneer je verblijft op Strandpark De Zeeuwse Kust, kost een dagkaartje € 10,00 per persoon.

Even echt ontspannen

Het ultieme vakantiegevoel