De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Strand Café DOK

Strand Café DOK is gevestigd op de begane grond van het centrumgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse en is een kindvriendelijk restaurant.

De sfeervolle locatie biedt vele mogelijkheden in zomer en winter. Je kunt genieten van heerlijke seizoensgebonden producten van de verrassende menukaart, een gezellige borrel bij de openhaard drinken met je gezin of vrienden of een lekkere lunch nuttigen op het zonnige terras in de zomer. 

De kinderen kunnen zich blijven vermaken in de aangrenzende indoor speeltuin of het zwembad. Bij mooi weer kan iedereen zich uitleven op het houten piraten speelschip, grenzend aan het terras. 

Ook heeft Strand Café DOK een dakterras, op dit sfeervolle terras heb je uitzicht over de speeltuinen. Het dakterras is met mooi weer geopend vanaf 12.00 uur. 

Strand Café DOK is iedere dag geopend. Vanaf 8.00 uur is het mogelijk om te ontbijten (dit dient wel vooraf te worden gereserveerd) en vanaf 12.00 uur is het mogelijk om te lunchen. De keuken sluit om 20.00 uur.

Ben je al nieuwsgierig naar de menukaart? Kijk dan snel hier.

Kerst en Oud & Nieuw

Kerst en Oud & Nieuw menu is bekend:

De menu's voor Kerst en Oud & Nieuw zijn bekend deze kunt u vinden door op onderstaande links te klikken.


Menu 1e kerstdag

Menu 2e kerstdag

Menu Oudjaarsdag

Voor Oud & Nieuw hebben wij helaas geen tafels meer beschikbaar. Het restaurant zal tot 23.00 uur geopend zijn.

Mocht u nog een tafel willen reservernen voor 1e of 2e kerstdag dan kan dat door te mailen naar  info@strandcafedok.nl.

volg ons via
X