De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Strandlodges

Glamping in Zeeland

Back to Basic met een knipoog naar luxe; dat kan in de sfeervol ingerichte Strandlodges op deze familiecamping in Renesse!


Er zijn Strandlodges voor 5, 6 of 8 personen.

De vier Strandlodges voor 5 personen liggen op het campingterrein, in het zand en het duingras. De Lodges zijn sfeervol ingericht met steigerhouten meubels, een keuken met een kookeiland en een koelkast. Via de openslaande deuren naar de veranda ervaar je het echte buitengevoel. Er zijn twee slaapkamers; 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed en een éénpersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. 's Avonds geniet je op het terras van de fijne zomeravonden...

De drie Strandlodges voor 6 personen liggen op het nieuwe campinggedeelte met een open tuin. Ook deze Strandlodges zijn sfeervol ingericht met steigerhouten meubels, een open keuken met een kookplaat en koelkast. Op de grote veranda staan heerlijke loungestoelen. Er is een tweepersoons hemelbed aanwezig, een slaapkamer met stapelbed en een bedstede met een tweepersoonsmatras. De badkamer is uitgerust met een luxe douche, wastafel en toilet.

De twee Strandlodges voor 8 personen liggen tussen de Strandlodges voor 6 personen op het nieuwe campinggedeelte en hebben dezelfde sfeervolle inrichting als de 6 persoons Strandlodges, alleen met een andere indeling. Beneden zijn er twee tweepersoonsbedden, boven in de slaapzolder zijn er vier eenpersoonsbedden bedden. Er is een badkamer met luxe douche, wastafel en toilet en de keuken beschikt over een kookplaat en koelkast.

Alle Glamping accommodaties zijn voorzien van een televisie, ook zijn huisdieren hier toegestaan. Iedere Glamping accommodatie beschikt over een verwarming. 

Glamping kamperen in Renesse is mogelijk van Pasen t/m de herfstvakantie.

Verfijnen

Wanneer u online boekt kunt u de verhuur accommodaties huren voor een hele week, een weekend (vrijdag tot maandag) en/of een midweek (maandag tot vrijdag). Tijdens de zomervakantie is het enkel mogelijk per week te reserveren, (afhankelijk van het type) van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag.
Voor andere periodes, met een minimum van 2 nachten, kunt u contact opnemen per mail of telefonisch.

Tijdens de feestdagen werken wij met verplichte arrangementen, in de prijslijst kunt u hier de exacte periodes van terugvinden.

IMG_4499.JPG

Strandlodge 5 personen

De Strandlodges zijn sfeervol ingerichte tenten. En hebben 2 slaapkamers; 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. Meer info
DSC01973bijgesneden.jpg

Strandlodge 6 personen

De Strandlodges zijn sfeervol ingerichte tenten. En hebben 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met een stapelbed en een bedstede voor 2 personen. Meer info
DSC01995.JPG

Strandlodge 8 personen

De Strandlodge voor 8 personen heeft twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een slaapzolder met vier eenpersoonsbedden. Meer info

Vakantie vieren in een Strandlodge? Bekijk hier waarom!

volg ons via
X