De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Vakantiewerk-Renesse


Voor de weekenden en de vakantieperiodes zijn wij op zoek naar gastvrije en enthousiaste collega's die ons gezellige team komen versterken. Heb je een frisse en open uitstraling en is lachen jouw tweede natuur? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
Je bent minimaal 17 jaar, het spreken van de Duitse taal is een pré net als ervaring in de onderstaande functies.

Kom je niet uit de buurt? Geen enkel probleem, wij hebben voldoende slaapplaatsen!

* De bediening
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit opnemen en uitserveren van bestellingen in het restaurant en op de (dak)terrassen en barwerkzaamheden. 

* De snackbar
Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, het bereiden en het inpakken van de bestellingen van de gasten. 

* De spoelkeuken
Jij zorgt er voor dat alle borden, bestek, servies, pannen etc er weer super netjes uitzien voor het volgende gebruik. Je werkt vooral achter de schermen maar hebt een zeer belangrijke taak!

* Supermarkt
In onze supermarkt werk je achter de kassa, bak je verse broodjes, spiegel je de artikelen en bevoorraad je de winkel. 

* Het schoonmaakteam
Je helpt mee met het team om de volgende voorzieningen schoon te houden; de toiletgebouwen op de camping, de verhuuraccommodaties op vrijdag en zaterdag tijdens de wisseling, het centrumgebouw met o.a. zwembad, restaurant, speeltuinen en kantoren.

Het spreken van de Duitse taal is een pré in de horeca, je bent een flexibel, enthousiast persoon en houdt van uitdagingen!

Slaapplaatsen zijn aanwezig. Lijkt dit je wat, mail je CV en motivatiebrief t.a.v. Anita Wiskow: anita@dezeeuwsekust.eu  en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

volg ons via
X