Echte piraten bij het Arsenaal

Allerlei gezinsuitstapjes

Gezinsuitjes Renesse

Met het hele gezin op pad

Ook voor het hele gezin heeft Zeeland een hoop te bieden. Beleef het mee en ervaar een echte Zeeland vakantie bij Strandpark De Zeeuwse Kust!

In de trein

In de trein

Met de authentieke museumtrein Goes Borsele maakt u een reis door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. Vanaf Goes reist u via Kwadendamme naar Hoedekenskerke en weer terug. Onderweg kunt op verschillende stationnetjes een leuke tussenstop maken. Onder andere bij Berkenhof Tropical Zoo!

Voor de echte wereldreizigers

Voor de echte wereldreizigers

Bij Berkenhof's Tropical Zoo voel je je een echte wereldreiziger. In een paar uur tijd ga je van Zuid-Amerika naar Australië en zie je onderweg de meest kleurrijke dieren. Spinnen, slangen, leguanen en nog veel meer! Zou Freek Vonk ze allemaal al hebben gezien? Jij nu wel! Na al je ontdekkingen speel je lekker in de kidsjungle. Berkenhof Tropcial is zelfs tot leukste ANWB uitje in Zeeland uitgeroepen!

GlowGolf Middelburg

De baan heeft 18 holes met als thema Jungle Safari. Je bevindt je tussen de apen, tijgers en olifanten in een decor van fluorescerende lampen. Om het spel wat moeilijker te maken, kun je ook met een 3-D bril op minigolfen. Het balletje raken wordt hierbij een kunst in een decor dat nóg mooier is. Glowgolf is voor alle leeftijden, maar is voor kinderen onder de 4 jaar vaak te moeilijk. Kinderen tot 10 jaar alleen onder begeleiding.

Bekijk website
Kapitein Zwartbaard

Kapitein Zwartbaard

Yarr! Beleef spannende piratenattracties, bewonder de schitterende aquaria en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af bij Het Arsenaal. Tijdens je piraten missie ervaar je wat een piraat allemaal moet trotseren! Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip in een spectaculaire piratentheatershow. Hier word je voorbereid op het piratenleven. Daarnaast ontdek je bij Het Arsenaal in Vlissingen ook de mooiste Noordzeevissen in het aquarium.

Familiepretpark in Middelburg

Familiepretpark in Middelburg

Ervaar Zeeland in het klein én op de kop! Mini Mundi is een te gek familiepretpark in Middelburg voor jong en oud. Naast een overdekte binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met superleuke attracties is ook het bekende Miniatuur Walcheren hier gevestigd. Plezier gegarandeerd! 

Sportcentrum Westerschouwen

Voor de sportievelingen

De sportieveling verveelt zich geen moment bij een bezoek aan Sportcentrum Westerschouwen! Dit is met 1700 vierkante meter speelplezier de grootste indoor speeltuin van Schouwen-Duiveland! Je vindt hier een bowlingbaan, sportbanen, midgetgolfbanen en diverse speeltuinen met een piraten thema. Voor de allerkleinste piraatjes zijn er nu ook avonturen te beleven in de nieuwe indoorspeeltuin de Kraayehut. De Kraayehut is geschikt voor kinderen van 1 t/m 5 jaar.