Met het hele gezin op pad

De leukste gezinsuitstapjes

Gezinsuitjes in Zeeland

Voor het hele gezin heeft Zeeland een hoop te bieden. Beleef het mee en ervaar een echte Zeeuwse vakantie op Strandpark De Zeeuwse Kust en in haar omgeving!

In de trein

In de trein

Met de authentieke museumtrein Goes Borsele maak je een reis door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. Vanaf Goes reis je via Kwadendamme naar Hoedekenskerke en weer terug. Onderweg kun je op verschillende stationnetjes een leuke tussenstop maken, onder andere bij Berkenhof Tropical Zoo!

Voor de echte wereldreizigers

Voor de echte wereldreizigers

Bij Berkenhof Tropical Zoo voel je je een echte wereldreiziger. In een paar uur tijd ga je van Zuid-Amerika naar Australië en zie je onderweg de meest kleurrijke dieren. Spinnen, slangen, leguanen en nog veel meer! Zou Freek Vonk ze allemaal al hebben gezien? Jij nu wel! Na alle ontdekkingen kunnen de kinderen lekker spelen in de kidsjungle. Berkenhof Tropcial Zoo is zelfs tot leukste ANWB uitje in Zeeland uitgeroepen!

GlowGolf Middelburg

De GlowGolfbaan in Middelburg heeft 18 holes met als thema Jungle Safari. Je bevindt je tussen de apen, tijgers en olifanten in een decor van fluoriserende lampen. Om het spel wat moeilijker te maken, kun je ook met een 3D-bril op minigolfen. GlowGolf is voor alle leeftijden, maar is voor kinderen onder de 4 jaar vaak te moeilijk. Kinderen tot 10 jaar zijn alleen onder begeleiding toegestaan.

Bekijk website

Familiepretpark in Middelburg

Familiepretpark in Middelburg

Ervaar Zeeland in het klein én op z'n kop! Mini Mundi is een te gek familiepretpark in Middelburg voor jong en oud. Naast een overdekte binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met superleuke attracties, is ook het bekende Miniatuur Walcheren hier gevestigd. Dit zorgt gegarendeerd voor veel plezier! 

Voor de sportievelingen

De sportieveling verveelt zich geen moment bij een bezoek aan Sportcentrum Westerschouwen! Dit is met 1700 vierkante meter speelplezier, de grootste indoor speeltuin van Schouwen-Duiveland! Je vindt hier een bowlingbaan, sportbanen, midgetgolfbanen en diverse speeltuinen met een piraten thema. Voor de allerkleinste piraatjes zijn er nu ook avonturen te beleven in de nieuwe indoorspeeltuin de Kraayehut. De Kraayehut is geschikt voor kinderen van 1 t/m 5 jaar.