Leukste camping van Zeeland met zwembad

Op zoek naar een vakantiebestemming waar waterpret nummer #1 is? Strandpark De Zeeuwse Kust, een 5-sterren familiecamping op slechts 250 meter afstand van de zee, biedt alles wat je nodig hebt voor een spetterende vakantie in Zeeland. Met een overdekt zwembad, waterglijbanen én waterspeeltuin is er voor de kinderen genoeg waterpret te beleven!

Zien we jullie dit jaar op onze camping in Zeeland?

Ontdek de zwembaden

Vakantieplezier voor het hele gezin

Een van de hoogtepunten van Strandpark De Zeeuwse Kust is het overdekte zwembad, gelegen in het centrumgebouw van de camping. Met afmetingen van 10 bij 15 meter en een diepte van 1,39 meter, is er genoeg ruimte om te genieten van het verfrissende water.

Waterspeelschip voor de kinderen

Voor de jongere gasten is er een waar waterspeelparadijs achter het zwembad te vinden. Hier bevindt zich een groot waterspeelschip waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Laat ze van de glijbanen roetsjen, onder de wateremmer wachten tot deze omkiept, of heerlijk afkoelen onder de sproeiers. Het is de perfecte plek voor kinderen om nieuwe vakantievriendjes te ontmoeten en samen plezier te beleven.

Superleuk spraypark

Het spraypark met glijbaan is een plek waar de leukste waterpret beleeft wordt. Zodra het lekker weer wordt is dit toch wel de plek waar het altijd gezellig is. Dankzij de vele watervoorzieningen hebben kinderen de tijd van hun leven!