Strand Café DOK is een kindvriendelijk restaurant!

Gevestigd op de begane grond van het centrumgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. De sfeervolle locatie biedt vele mogelijkheden in de zomer en winter. Je kunt hier genieten van heerlijke seizoensgebonden producten van de verrassende menukaart, een gezellige borrel bij de openhaard drinken met je gezin of een lekkere lunch nuttigen op het zonnige terras.

De kinderen kunnen zich blijven vermaken in de aangrenzende indoor speeltuin of het zwembad. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven in de splinter nieuwe buitenspeeltuin. Deze ligt grenzend aan het terras, waar de ouders met een lekker drankje kunnen toekijken.

Reserveer nu Menukaart

Openingstijden

& contact!

Reserveren

In de module rechtsonder of rechts kun je een tafel reserveren. Wij nemen op ons terras geen reserveringen aan. Wanneer het goed weer is proberen wij de gasten de mogelijkheid te bieden om zelf de keuze te maken om binnen of buiten te eten.

Kom je met een gezelschap van 12 personen of meer? Dan nemen wij de reservering graag telefonisch aan! Strand Café DOK is te bereiken via 0111 - 46 38 50 of via info@strandcafedok.nl

Menukaart

Food & drinks

Afhaalmogelijkheden

Geen zin om te koken, maar ook niet om uit eten te gaan? Je kunt ook altijd afhalen! Bestel tussen 12:00 uur en 19:00 uur via onderstaande link en kies je eigen afhaalmoment. De bestelling is op te halen in de snackbar.