Camping met privé sanitair aan de kust

Op zoek naar de perfecte vakantie aan de Nederlandse kust? Strandpark De Zeeuwse Kust biedt een unieke en comfortabele ervaring voor kampeerliefhebbers. Met de mogelijkheid om te genieten van privé sanitair, ben je verzekerd van een zorgeloos verblijf in Zeeland.

Ontdek onze camping met privé sanitair aan de kust en ervaar zelf hoe fijn een kampeerplaats met privé sanitair is. Tot snel in het gezellige Renesse!

Bekijk kampeerplaatsen met privé-sanitair

Onze kampeerplaatsen met privé-sanitair

Op onze camping aan de kust bieden we twee kampeerplaatsen: Comfort plus plaats en de Comfort plus VIP plaats.

Comfort plus plaats

De Comfort plus plaats biedt alle gemakken van privé sanitair, maar zonder keukenblok. Dit betekent dat je kunt genieten van je eigen douche, wastafel en toilet, allemaal op jouw kampeerplek. Geen gedoe met het delen van sanitaire voorzieningen met anderen. Je kunt je toiletspullen gewoon laten staan, want alles is binnen handbereik. Daarnaast heb je op de Comfort plus plaats de mogelijkheid om je auto direct op de standplaats te parkeren. Met 16 AMP stroom, watervoorziening, CAI-aansluiting en gratis WiFi, ben je van alle gemakken voorzien.

Comfort plus VIP plaats

Als je op zoek bent naar nog meer luxe, is er de Comfort plus VIP plaats. Hier krijg je niet alleen privé sanitair met een douche, wastafel en toilet, maar ook een compleet keukenblok met vaatwasser en koelkast. Dit betekent dat je zelfs tijdens het kamperen kunt genieten van het gemak van thuis koken en de mogelijkheid om je favoriete maaltijden te bereiden. De plaatsen zorgen voor voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van alles om je heen. Ook op de Comfort plus VIP plaats kun je je auto direct op de standplaats parkeren. Net als bij de Comfort plus plaats, krijg je hier 16 AMP stroom, watervoorziening, CAI-aansluiting en gratis WiFi.

Naar onze camping met prive sanitair aan de kust? We kijken ernaar uit jullie te begroeten op onze gezellige camping in Zeeland.

Vakantie in Zeeland boeken