Familiehotel De Zeeuwse Kust

Alles voor een ideale gezinsvakantie op 250 meter van het strand

Ben je op zoek naar een luxe gezinshotel in Zeeland? Dan ben je bij Hotel De Zeeuwse Kust aan het juiste adres!

Onze ruime hotelsuites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. De familiesuites zijn speciaal ingericht voor gezinnen, waarbij de kinderen een aparte slaapkamer hebben. Geniet in alle luxe en comfort van een welverdiende vakantie!

Elke hotelsuite beschikt over een keuken met koelkast, kookplaat en magnetron. De badkamers zijn voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Alle suites hebben een schuifpui naar het terras of balkon. Veel hotelsuites zijn te koppelen met de aansluitende suite, door middel van een tussendeur, waardoor het mogelijk is met meer personen of families vakantie te vieren! 

Iedere ochtend staat er van 08:00 tot 10:30 een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar in Strand Café DOK, welke inclusief in de overnachtingsprijs is. Als gast van Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse kun je ook gratis gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen op Strandpark De Zeeuwse Kust.

Vakantie vieren in Zeeland met je familie én de hond? Dat is mogelijk, want huisdieren zijn toegestaan in de hotelsuites op de begane grond. 

Om ons vakantiepark nog mooier te maken zijn wij bezig met bouwwerkzaamheden, hierdoor kan er helaas overlast ontstaan. Helaas is er op Strandpark De Zeeuwse Kust 30 januari van 10:00 tot 15:00 uur geen stroom. Excuses voor het ongemak!

  • 250m van het strand

  • Kinderparadijs

  • Het hele jaar open

  • Hondvriendelijk