Alle chalets

Wat staat er te koop?

Geniet van je eigen vakantiechalet aan De Zeeuwse Kust. Op slechts 250 meter van het Noordzeestrand ligt Strandpark De Zeeuwse Kust.

De zilte geur, de zon en de zee. Is er een mooiere manier om te ontsnappen aan alle hectiek van de dag? Precies datgene wat jij nodig hebt kan op Strandpark De Zeeuwse Kust. Wakker worden zonder stress en 's avonds maak je een heerlijke wandeling over het mooie zandstrand van Renesse. Daarna kun je een heerlijk bordje prikken of de dag afsluiten met een lekkere cocktail of een koud biertje bij Strand Café DOK of Strandclub Horizon, om daarna nog even van deze heerlijke dag na te genieten in jullie eigen fijne chalet. Wie wil dat nou niet? Zo fijn een chalet met de duinen als buren...

Verkoopbrochure huidige chalets

Parkvoorwaarden

Verkoop brochure

Nieuwe chalets

Nieuwe chalets

Jij weet vast als geen ander hoe het is om af en toe eens even rust te willen nemen. Bewust tijd maken. Voor jezelf en voor elkaar. Balans, rust en vrijheid. Dat kan in Zeeland. En wij hebben onze woningen er zelfs op ingericht. Strandpark De Zeeuwse Kust, een familiepark op 250 meter van het strand van Renesse, gaat uitbreiden met slechts 60 nieuwe chalets. Deze chalets zullen aan de overkant van het bestaande Strandpark worden geplaatst. 30 chalets zijn in eigendom van het Strandpark en 30 chalets worden verkocht. Misschien ben jij binnenkort wel eigenaar van één van deze nieuwe chalets!