Zwembaden

Voor de waterratten is er een zwembad en een waterspeeltuin, binnen en buiten. En als de kleintjes zich vermaken, hebben de ouders ook vakantie.

Roetsjen van de glijbaan of spetteren in de waterspeeltuin, het kan allemaal! Ook is er een mini glijbaan en leuke waterelementen voor de allerkleinsten. Buiten is er een spraypark aanwezig, waar je de grootste lol kan hebben tijdens de heerlijke zomerdagen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om baantjes te trekken.

Zwembaden

Kinderfaciliteiten

Op ons park vind je de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud. We maken je familievakantie graag compleet door activiteiten te organiseren. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakanties biedt ons animatieteam leuke activiteiten aan!

Ook de kinderen kunnen zich prima vermaken op ons sfeervolle familiepark. Ons animatieteam maakt van iedere schoolvakantie een groot feest. Daarnaast kun je midgetgolfen, tennissen en voetballen.

Animatie & spelen

Sanitaire voorzieningen

Ons sanitair is modern en van alle gemakken voorzien. De toiletgebouwen hebben zelfs vaatwassers, waar je gratis gebruik van kunt maken. Er zijn ook wasmachines en drogers. Er zijn speciale voorzieningen voor mindervaliden en ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht.

Sanitaire voorzienigen

Bekijk onze andere faciliteiten: