Sportfaciliteiten

Actief tijdens de vakantie?

Dan ben je op Strandpark De Zeeuwse Kust aan het juiste adres! We bieden verschillende activiteiten aan voor jong en oud. Voor de sportliefhebbers onder ons hebben we een uitgebreid aanbod aan faciliteiten die zorgen voor urenlang plezier en gezonde beweging. Van een ontspannen potje mini-golf tot intense tenniswedstrijden en spannende voetbalavonturen, er is voor elk wat wils op ons park.

Mini-golf

Leuke activiteit

Geniet van een gezellig potje midgetgolf op de midgetgolfbaan van onze camping met je kinderen of kleinkinderen. Of daag het hele gezin uit voor een leuk rondje midgetgolf! Onze midgetgolfbaan op het park is de perfecte plek voor deze familieactiviteit. Minigolf is een leuke en ontspannende bezigheid voor jong en oud. Bij de receptie kun je kosteloos golfclubs en golfballen lenen, en het gebruik van de midgetgolfbaan zelf is ook inbegrepen, met alleen een borg van €20,- voor de clubs en ballen. Een gezellige en betaalbare manier om samen plezier te hebben!

Tennisbaan

Lekker actief

Geniet ook van een ontspannen uurtje tennis tijdens je vakantie! Dat kan op onze tennisbaan met gravelondergrond. Als je geen tennisracket hebt meegenomen naar je vakantie in Zeeland, kun je eenvoudig tennisrackets lenen bij de receptie. Het gebruik van de tennisbaan is kosteloos, met alleen een borg van €20,- voor de rackets en tennisballen. Het is een ideale manier om actief te zijn en plezier te hebben tijdens je verblijf op onze camping.

Voetbal met je vrienden

Voetbalveld/pannaveld

Gescoord!

Naast de tennisbaan bevindt zich een ruim voetbalveld waar je volop vakantiepret kunt beleven. Kinderen kunnen hier de bal doorschieten of een fanatiek duel uitvechten. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook voor volwassenen! Daarnaast kun je een spelletje spelen op het nieuwe pannaveld in de splinternieuwe speeltuin. Sportiviteit en plezier gegarandeerd voor jong en oud!