Sportfaciliteiten

Actief tijdens de vakantie?

Dan ben je op Strandpark De Zeeuwse Kust aan het juiste adres! We bieden verschillende activiteiten aan voor jong en oud:

Mini-golf

Leuke activiteit

Gezellig midgetgolfen op de midgetgolfbaan van onze camping met je kinderen of kleinkinderen. Of een potje midgetgolfen met het hele gezin? Dat kan op de midgetgolfbaan gelegen op het park. Minigolf is een leuke activiteit voor het hele gezin. Uiteraard kun je bij de receptie golfclubs en golfballen lenen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de midgetgolfbaan, alleen een borg van € 20,- voor de clubs en golfballen. 

Tennisbaan

Lekker actief

Ook lekker een uurtje tennissen op vakantie? Wat kan! De tennisbaan wordt gespeeld op gravel. Heb je tijdens je vakantie in Zeeland geen tennisracket meegenomen, dan kun je natuurlijk tennisrackets lenen bij de receptie. Er zijn geen extra kosten voor het gebruik van de tennisbaan, alleen een borg van € 20,- is vereist voor de rackets en de tennisballen.

Voetbal met je vrienden

Voetbalveld/pannaveld

Gescoord!

Naast de tennisbaan is er een groot voetbalveld waar je de meeste vakantiepret kunt beleven. Hier kunnen de kinderen doorschieten of een fanatiek duel uitvechten. Beide activiteiten zijn natuurlijk leuk voor zowel kinderen als volwassenen! Of speel een spelletje op het nieuwe pannaveld in de nieuwe speeltuin.