Zilthus

Vakantiewoning aan zee

Zilthus is de verzamelnaam voor de prachtige vakantiewoningen, huizen en appartementen aan de voet van de duinen in Renesse. Deze luxe accommodaties zijn gelegen direct tegenover de ingang van Strandpark De Zeeuwse Kust, waar je tijdens jouw verblijf gebruik kunt maken van alle faciliteiten en voorzieningen!

De Duinhuizen zijn vakantiewoningen bestaand uit drie verdiepingen en drie tot vier slaapkamers waardoor er 6 tot 8 personen kunnen overnachten. De vakantiewoningen zijn modern ingericht met ruime tuinen en door de grote schuifpui in de woonkamer voorzien van veel daglicht.

Het Hofhus is een ruim appartement gelegen op de begane grond ingericht voor 4 personen met twee slaapkamers en een ruime tuin.

  • 250m van het strand

  • Kinderparadijs

  • Het hele jaar open

  • Hondvriendelijk

Overnachten aan de rand van de duinen

Op zoek naar een accommodatie waar je met het hele gezin kan verblijven? Boek het Zilthus voor jouw gezin!

Bij Strand Café DOK draait alles om een gezellige sfeer, heerlijk eten en plezier voor jong en oud. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van ons kindvriendelijke restaurant!

Terwijl jij ontspant, vermaken de kinderen zich in onze aangrenzende indoor speeltuin of het zwembad. Bij mooi weer is er ook een splinternieuwe buitenspeeltuin waar de kleintjes zich kunnen uitleven, direct grenzend aan het terras. Ouders kunnen ontspannen met een verfrissend drankje, terwijl ze hun kinderen in de gaten houden.

Voor de waterratten is er een zwembad en een waterspeeltuin, binnen en buiten. En als de kleintjes zich vermaken, hebben de ouders ook vakantie.

Ook de kinderen kunnen zich prima vermaken op ons sfeervolle familiepark. Ons animatieteam maakt van iedere schoolvakantie een groot feest. Daarnaast kun je midgetgolfen, tennissen en voetballen.