De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Familiecamping Zeeland

Strandpark De Zeeuwse Kust

Vakantie in Zeeland!

Op zoek naar een vakantie- of bungalowpark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Strandpark De Zeeuwse Kust. Geniet hier van een heerlijke familievakantie op de 5 sterren camping, in een Glamping accommodatie, chalet of vakantiehuis óf kies voor een verblijf in het familiehotel

Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend. Ook is je hond van harte welkom op de camping, op het park en in diverse accommodaties. 
Dit vakantiepark is een kindvriendelijk vakantiepark. Er zijn veel leuke voorzieningen zoals o.a.; een zwembad, waterspeeltuinen, diverse buiten- en binnenspeeltuinen, een tennis-en midgetgolfbaan, een voetbalveld en in de vakanties is er een enthousiast animatieteam op de camping. Deze leuke faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland!

Het vakantiepark is gelegen aan de voet van de duinen in Renesse en op slechts 1,5 km van dé surf hotspot van Nederland; de Brouwersdam.
Renesse is gelegen op het mooie eiland Schouwen Duiveland; het meest noordelijke schiereiland van Zeeland. 

Tot binnenkort op Strandpark De Zeeuwse Kust; de ideale familievakantie aan het strand van Renesse!


Bekijk hier alvast een leuke sfeerimpressie van Strandpark De Zeeuwse Kust!

Verbouwing sanitairgebouw

Van 6 januari tot begin april wordt er gewerkt aan een geheel nieuw energiezuinig sanitairgebouw bij de comfortplaatsen.
Het gebouw zal gaan beschikken over een mooie buitenkeuken waar u als gast gebruik van kunt maken. Zo zal er onder meer een fornuis, een oven en meerdere BBQ's aanwezig zijn.
Een hondenplaats waar u uw hond kunt afspoelen of lekker kunt laten badderen. Ook aan de surfers en andere watersporters is gedacht. Een aparte wasplaats om uw pak af te spoelen en te laten drogen.
Verder komen er natuurlijk toiletten, douches, afwasplaatsen, afwasmachines, wasmachines, drogers en maar liefst 6 familie badkamers.

Om deze reden is het in die periode niet mogelijk om een comfort of comfort+ plaats te boeken. De camperplaatsen zijn wel beschikbaar. 
Ook is de hondenuitlaatplaats om het park heen gedeeltelijk buiten gebruik. Doordat het werkverkeer van de bouw niet allemaal over de camping kan rijden zullen zij gebruik maken van de hondenuitlaatplaats. 
Omdat alles voor 1 april klaar moet zijn zullen ze lange dagen maken om alles zo snel mogelijk af te krijgen.

Onze excuses voor het eventuele overlast dat dit kan veroorzaken.

volg ons via
X