De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Familiecamping Zeeland

Strandpark De Zeeuwse Kust

Vakantie in Zeeland!

Op zoek naar een vakantie- of bungalowpark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Strandpark De Zeeuwse Kust. Geniet hier van een heerlijke familievakantie op de 5 sterren camping, in een Glamping accommodatie, chalet of vakantiehuis óf kies voor een verblijf in het familiehotel

Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend. Ook is je hond van harte welkom op de camping, op het park en in diverse accommodaties. 
Dit vakantiepark is een kindvriendelijk vakantiepark. Er zijn veel leuke voorzieningen zoals o.a.; een zwembad, waterspeeltuinen, diverse buiten- en binnenspeeltuinen, een tennis-en midgetgolfbaan, een voetbalveld en in de vakanties is er een enthousiast animatieteam op de camping. Deze leuke faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland!

Het vakantiepark is gelegen aan de voet van de duinen in Renesse en op slechts 1,5 km van dé surf hotspot van Nederland; de Brouwersdam.
Renesse is gelegen op het mooie eiland Schouwen Duiveland; het meest noordelijke schiereiland van Zeeland. 

Tot binnenkort op Strandpark De Zeeuwse Kust; de ideale familievakantie aan het strand van Renesse!


Bekijk hier alvast een leuke sfeerimpressie van Strandpark De Zeeuwse Kust!

Fjoertoer

Op 14 september a.s is het weer zover!
De Fjoertoer Renesse wordt weer georganiseerd. Dit is een unieke wandeling van 9 of 16 km dat zorgt voor een hele beleving met licht en geluid. Deze wandeling is zeker de moeite waard om aan deel te nemen.

volg ons via
X