De leukste activiteiten

voor kinderen

Tijdens je vakantie in Renesse hoef je je geen moment te vervelen, want Strandpark De Zeeuwse Kust organiseert de leukste animatieactiviteiten voor jong en oud!

Gedurende het hele jaar bieden we een uitgebreid animatieprogramma aan, boordevol gevarieerde en superleuke activiteiten. Deze vinden plaats op verschillende locaties, waaronder het animatiegebouw, het tennisveld en het voetbalveld (alleen in vakantieperiodes). Elke ochtend word je opgehaald door de Wizzl Express voor knutselactiviteiten, waarbij Wizzl zelfs langskomt om de creaties te bewonderen. Om 10:00 en 18:30 staat de Wizzl Express klaar voor ophaalrondes.

Naast de leuke shows en activiteiten zit ons animatieprogramma vol sport- en spelactiviteiten die elke week variëren. Op het park zijn twee sportvelden beschikbaar voor eigen sportbeoefening en voor activiteiten van het animatieprogramma.

In de avonduren kun je genieten van waanzinnige shows, terwijl 's middags en 's avonds diverse leuke spelletjes en shows worden georganiseerd, waaronder waterspelletjes, bubbelvoetbal, boogschieten, springkussens, speurtochten, dance party's, kampvuren en nog veel meer. Er is voor elk familielid een ruime keuze aan activiteiten!

Het hele jaar door staat Strandpark De Zeeuwse Kust garant voor een uitgebreid animatieprogramma (in de Nederlandse vakanties en feestdagen) met de leukste en gevarieerde activiteiten. Het volledige programma kun je hieronder bekijken.

Bekijk animatieprogramma

Animatieprogramma

Nieuwe buitenspeeltuin

voor jong & oud

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan Strandpark De Zeeuwse Kust: onze nieuwe buitenspeeltuin! Deze betoverende speelplek, doordrenkt met een strandthema, biedt een speelervaring die jong en oud zal aanspreken. Van kunstgras (val)ondergronden tot waterpartijen, vissen, schelpen en octopussen, alles is ontworpen om een onvergetelijke en veilige omgeving te creëren.

Laat de kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze klimmen, klauteren en ontdekken, terwijl ouders genieten van ontspannen momenten op het aangrenzende terras. Deze buitenspeeltuin belooft eindeloos speelplezier in een betoverende omgeving. Breng het gezin samen en ontdek het speelplezier van onze splinternieuwe buitenspeeltuin op Strandpark De Zeeuwse Kust!

Binnenspeeltuin

& Kinderbioscoop

Of het nu mooi weer is of niet, de kinderen vermaken zich hier altijd! Onze binnenspeeltuin is speciaal ontworpen voor de kleintjes. In de gezellige houten strandhuisjes kunnen ze zich prima vermaken met spelletjes en speelgoed, en er is zelfs een glijbaantje voor extra plezier.

Dit is de ideale plek waar kinderen van 3 tot 9 jaar zich heerlijk kunnen uitleven, ongeacht het weer.

In onze kinderbioscoop draaien de hele dag door leuke kinderfilms. De kinderen kunnen lekker onderuit zitten op de bioscoopstoeltjes en genieten van een ruime selectie aan films. Het belooft een dag vol vermaak voor de kleintjes!

Zo gaat de Wizzl

Dans je mee?

Iedereen kan de Wizzl. Hiernaast kun je vast zien hoe hij gaat.

Elke ochtend wordt er samen geknutseld en gedanst, 's Middags en 's avonds staan er een tal van leuke spelletjes en shows op het programma, waaronder strandspelletjes, zeepbaan, spooktochten, kinderdisco's, springkussens en modeshows. Ook in het voor- en naseizoen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Bij Strandpark De Zeeuwse Kust is er altijd iets te beleven, ongeacht het seizoen!