De leukste activiteiten

voor kinderen

Tijdens je vakantie in Renesse worden de leukste animatie activiteiten georganiseerd, zodat je je niet meer hoeft te vervelen!

Het gehele jaar door biedt Strandpark De Zeeuwse Kust een uitgebreid animatieprogramma, vol met gevarieerde en superleuke activiteiten. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties zoals het animatiegebouw, het tennisveld of het voetbalveld. (alleen in vakantieperiodes). Elke ochtend wordt je met de Wizzl Express opgehaald om te gaan knutselen, ook komt Wizzl elke dag langs om de knutselwerkjes te bekijken. Iedere dag wordt je om 10:00 en om 18:30 staat de Wizzl express klaar om jullie op te halen! 

Iedere vakantie zit ons animatieprogramma, naast de leuke shows en activiteiten, ook vol met leuke sport- en spelactiviteiten die iedere week weer anders zijn! Op het park zijn twee sportvelden te vinden waar je lekker zelf kunt gaan sporten, of waar de activiteiten van het animatieprogramma plaatsvinden.

In de avond worden er waanzinnige shows georganiseerd. 's Middags en 's avonds zijn er veel leuke spelletjes en shows zoals; waterspelletjes, bubbelvoetbal, boogschieten, springkussens, speurtochten, dance party's, kampvuren en nog veel meer. Er is een ruime keuze aan activiteiten voor de hele familie! 

Het gehele jaar door biedt Strandpark De Zeeuwse Kust een uitgebreid animatieprogramma aan, vol met de leukste gevarieerde activiteiten. Het programma kun je hieronder bekijken:

Bekijk animatieprogramma

Animatieprogramma

Nieuwe buitenspeeltuin

voor jong & oud

De nieuwe speeltuin is klaar!

Komen jullie ook snel kijken hoe mooi het is geworden? 

We hebben nieuwe klimtoestellen, een pannaveld, een glijbaan en nog veel meer, gegarandeerd speelplezier. 

Wil je als ouders toch een oogje in het zeil houden? Vanaf het terras van ons Strand Café DOK kijk je zo uit op onze splinter nieuwe speeltuin.

Binnenspeeltuin

& Kinderbioscoop

Weer of geen weer: de kids vermaken zich hier altijd! De binnenspeeltuin is speciaal gemaakt voor de kleinste onder ons. In de houten strandhuisjes kunnen zij zich uitstekend vermaken met de spelletjes en het speelgoed. Ook is er een glijbaantje te vinden.

De perfecte plek, waar kinderen van 3 tot 9 jaar zich heerlijk kunnen uitleven.

In de kinderbioscoop worden de hele dag door leuke kinderfilms gedraaid. Hier kunnen de kinderen lekker onderuit zitten op de bioscoopstoeltjes en zich laten verrassen door de ruime filmcollectie!

Zo gaat de Wizzl

Dans je mee?

Iedereen kan de Wizzl. Hiernaast kun je vast zien hoe hij gaat.

Elke ochtend wordt er geknutseld en gedanst, 's middags en 's avonds zijn er veel leuke spelletjes en show zoals o.a.; strandspelletjes, zeepbaan, spooktochten, kinderdisco's, springkussens en modeshows. Ook in het voor- en naseizoen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.