• Locatie aan de kust: Strandpark De Zeeuwse Kust, gelegen in het dorpje Renesse, biedt een prachtige ligging direct aan de kust van Zeeland, op slechts 250 meter van het strand.
 • Het hele jaar geopend: Strandpark De Zeeuwse Kust verwelkomt gasten het hele jaar door, waardoor het een geweldige bestemming is voor zowel zomer- als winteruitstapjes.
 • Hondvriendelijk: Strandpark De Zeeuwse Kust is huisdiervriendelijk en verwelkomt graag je trouwe viervoeter.

Zoek je nog een camping voor je doorreisvakantie? Of ben je met de camper op pad en zoek je een camping waar je een weekendje, weekje of lange vakantie vakantie kan vieren? Ontdek de camperplaatsen in Zeeland van Strandpark De Zeeuwse Kust en ervaar zelf waarom Strandpark De Zeeuwse Kust de mooiste bestemming is voor camperaars.

Bekijk alle camperplaatsen

De mooiste camperplaatsen van Zeeland

Jij als camperliefhebber hoeft niet verder te zoeken naar een camperplaats in Zeeland. Strandpark De Zeeuwse Kust ligt op een prachtige locatie, op slechts 250 meter van het strand. Ons camperpark is het hele jaar door geopend en honden zijn welkom.

Twee camperplaatsen

Er zijn twee soorten camperplaatsen beschikbaar op Strandpark De Zeeuwse Kust: de standaard Camperplaats en de luxe Camper plus plaats. Beide bieden een verharde ondergrond, 16 AMP stroom, watervoorziening, CAI-aansluiting en gratis WiFi. De Camper plus plaatsen bieden privé sanitair met een keukenblok, vaatwasser en koelkast, waardoor je van alle gemakken voorzien bent.

Camperplaats

 • Verharde ondergrond
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis wifi

Camperplaats Plus

 • Luxe privé sanitair met keukenblok, vaatwasser en koelkast
 • Verharde ondergrond
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis wifi

Honden zijn op beide camperplekken toegestaan.

Boek je favoriete camperplaats

Als camperaar heb je gratis toegang tot alle faciliteiten

Als camperaar geniet je bij ons van gratis toegang tot al onze faciliteiten, zodat je vakantie onvergetelijk wordt! Zo hebben een compleet venieuwde buitenspeeltuin, meerdere zwembaden, sportvelden, fietsverhuur en een supermarkt waar je heerlijk verse broodjes scoort en andere nodige boodschappen.

Moderne sanitairgebouwen

Onze sanitaire voorzieningen zijn modern en praktisch. Onze toiletgebouwen zijn uitgerust met vaatwassers die je gratis kunt gebruiken, evenals wasmachines en drogers. We hebben speciale voorzieningen voor mindervaliden en zelfs voor de allerkleinsten is er gedacht aan comfort. Jouw verblijf op onze camperplaats in Zeeland wordt uniek en onvergetelijk!

Fietsverhuur

Past de fiets niet meer in de camper of heb je geen andere ruimte beschikbaar? Om Zeeland te verkennen hebben wij op het park fietsverhuur. Want bij ons draait alles om jouw plezier en comfort als camperaar!

Of je nu op doorreis bent of een ontspannen vakantie aan de kust van Zeeland wilt doorbrengen, Strandpark De Zeeuwse Kust biedt de ideale locatie voor camperliefhebbers. Met haar uitstekende voorzieningen, prachtige ligging en gastvrije sfeer is dit strandpark de ideale locatie voor iedereen met een camper.