Een romantische overnachting aan zee, samen met vrienden een weekendje weg, een hotel aan de kust komt altijd van pas. De ligging aan zee is perfect, er is luxe en comfort, 's ochtends ontbijtservice zodat je met een gevulde maag op pad kan gaan. Ideaal.

Strandpark De Zeeuwse Kust is een luxe hotel aan de kust, in Zeeland. Het hotel ligt op zo'n 250 meter van het strand en biedt de perfecte setting voor een heerlijke overnachting aan zee.

Je hebt de keuze uit 10 comfortabele hotelsuites.

Bekijk alle hotelkamers

Hotel aan zee in Zeeland

Voor een heerlijke overnachting aan zee zit je bij Familiehotel De Zeeuwse Kust goed. Onze hotelsuites zijn zo ontwerpen dat er aan voorzieningen, luxe en comfort geen gebrek is. Van hotelsuites voor stellen tot complete hotelsuites voor gezinnen; er is van alles! Kies voor een luxe hotelsuite met grote woonkamer en keuken of ga voor een romantische suite, zoals de Luxe 2-persoonssuite.

Nog meer luxe? De Bruidssuite en Luxe 2-persoonssuite beschikken over wellnessvoorzieningen. Dat is lekker!

Ontbijtservice bij een hotelovernachting

Elke ochtend tussen 08:00 en 10:30 kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in Strand Café DOK, dat bij de prijs van je overnachting is inbegrepen.

Gratis toegang tot alle faciliteiten

Als gast van Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse, heb je gratis toegang tot alle faciliteiten en voorzieningen op Strandpark De Zeeuwse Kust. Dat maakt ons hotel een echt familiehotel. Er is zoveel te doen op het strandpark dat kinderen versteld zullen staan van alle speeltuinen, sportvoorzieningen en activiteiten.

Bekijk faciliteiten