Hotel aan de kust

Hotel met hond aan zee

Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie aan zee met de hond. Want met een ligging van 250 meter van het strand kun je met de hond alle kanten op. Het hotel biedt gasten niet alleen een prachtige locatie, maar ook gratis ontbijt om de dag goed te beginnen.

Hond meenemen op vakantie? Honden zijn van harte welkom in de hotelsuites op de begane grond.

Renesse biedt ook tal van leuke activiteiten voor jou en je hond. Het strand is natuurlijk de belangrijkste trekpleister, waar je samen kunt wandelen en spelen. Daarnaast zijn de duinen van Renesse een prachtige plek om te verkennen. Struin lekker samen door de duinen en kom helemaal tot rust. Op sommige plekken dienen honden wel aangelijnd te zijn.

Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse is de ideale bestemming voor een vakantie aan zee met je hond, met comfortabele hotelsuites en tal van leuke plekken om samen te verkennen. Geniet van de prachtige natuur en ontspanning aan de kust van Zeeland. Kom je ook met de hond naar ons hotel aan zee?

Hotelsuites voor honden

Voordelig overnachten aan zee

Hotel De Zeeuwse Kust is een voordelig hotel aan zee waar je met de hond kan overnachten. Het hotel ligt in de gezellige kustplaats Renesse, op 250 meter van het strand. Honden zijn hier van harte welkom en vinden het heerlijk om op het strand te spelen.

Gratis ontbijt

Als gast van Hotel De Zeeuwse Kust krijgt u gratis ontbijt. Het ontbijt is dagelijks van 08:00 tot 10:30 uur.

Speciale hondendouche aanwezig

Na een dag spelen en rennen is de kans groot dat je hond helemaal onder het zand zit. Een goed teken dat je hond het leuk heeft gehad, maar het zand moet er natuurlijk wel af. Daarvoor hebben we een speciale hondendouche op het strandpark. Ook hier kun je gratis van gebruikmaken.

Overnacht in een hotel met je hond aan zee

Ben je op zoek naar de perfecte strandvakantie samen met je trouwe viervoeter? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ontdek de comfortabele hotelsuites van Hotel De Zeeuwse Kust, waar jij en je hond een onvergetelijke tijd gaan beleven.

Kies voor een hotel aan zee en ga samen met je hond op avontuur! Er is niets heerlijker dan een lange wandeling over het strand. Jouw droomvakantie aan zee met je hond is binnen handbereik!

Overnachting met hond boeken