Boekbaar voor 2024!

Geweldig nieuws!

De arrangementen en prijzen voor 2024 zijn bekend. Jullie kunnen vanaf nu boeken tot precies 1 jaar vooruit, via de website. telefonisch of via de mail kunt al voor heel 2024 een reservering maken.

Verder lezen

Festival aan zee 2023

Een dansje met je partner of een biertje met je vrienden! Het kan allemaal op het weekend van Festival aan Zee in Renesse. Festival aan Zee 2023 wordt gehouden van vrijdag 8 september tot en met zondag 10 september.

Verder lezen

Fjoertoer 2023

Ben jij zaterdag 16 september ook weer aanwezig tijdens Fjoertoer Renesse? Kies uit twee afstanden: 7 of 15 kilometer. De Fjoertoer is geen gewone wandeltocht, maar een ware belevenis voor jong en oud. De route voert je langs bakens van vuur en licht.

Verder lezen

Strandtheater De Zeeuwse Kust

Er is een nieuw strandtheater op Strandpark De Zeeuwse Kust. Ons animatieteam zorgt er iedere vakantieperiode weer voor dat de leukste shows, spelletjes of dance party's georganiseerd worden. Het strandtheater is speciaal gemaakt voor de grootste binnen of buiten shows!

Verder lezen

De nieuwe buitenspeeltuin

Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een splinter nieuwe buitenspeeltuin! Het is een fantastische speelplek met verschillende kunstgras (val)ondergronden, compleet in strandthema met water, vissen, schelpen en octopussen is dit de leukste speeltuin voor jong & oud.

Verder lezen

Achter de duinen

Geniet van je eigen vakantiechalet aan De Zeeuwse Kust. Op slechts 250 meter van het Noordzeestrand ligt Strandpark De Zeeuwse Kust.

Er zijn maar liefst 60 nieuwe chalets gebouwd die omringd worden door de Zeeuwse zilte geur, de stralende zon op uw gezicht en de zee op loopafstand. Wat wil je nog meer?

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familiepark op 250 meter van het strand van Renesse welke uitbreidt met 60 nieuwe chalets. Van de 60 nieuwbouw chalets zijn er nog minder dan 20 beschikbaar voor de verkoop. De chalets zijn beschikbaar in twee verschillende typen; voor 4 of 6 personen.

Verder lezen