Uitbreiding van Strandpark De Zeeuwse Kust

Geweldig nieuws vanuit Strandpark De Zeeuwse Kust! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort ons familiepark nog groter gaan maken met de toevoeging van meer dan 170 gloednieuwe campingplekken en 39 camperplaatsen! Maar dat is nog niet alles...

Verder lezen

ANWB Top camping 2024

Campings die de maximale score van 5 sterren behalen, krijgen het predicaat ANWB Top Camping. Strandpark De Zeeuwse Kust is ook dit jaar weer vernoemd tot ANWB Top camping van 2024.

Verder lezen

Strandclub Horizon..

Groot nieuws! Strandclub Horizon komt eraan aan de Zeeuwse Kust! De bouw is officieel gestart, en we verwachten de opening in het voorjaar van 2024. We kijken er enorm naar uit om samen met jullie te genieten van zonnige dagen en ontspannen momenten aan het strand. Blijf op de hoogte voor updates en tot snel bij Strandclub Horizon!

Verder lezen

Boekbaar voor 2024!

Geweldig nieuws!

De arrangementen en prijzen voor 2024 zijn bekend. Jullie kunnen vanaf nu boeken tot precies 1 jaar vooruit, via de website. telefonisch of via de mail kunt al voor heel 2024 een reservering maken.

Verder lezen

Strandtheater De Zeeuwse Kust

We hebben groot nieuws te delen! Op Strandpark De Zeeuwse Kust schittert nu ons fonkelnieuwe strandtheater. Met enthousiasme en creativiteit organiseert ons animatieteam tijdens elke vakantieperiode een scala aan onvergetelijke shows, boeiende spelletjes en bruisende dance party's.

Het speciaal ontworpen strandtheater biedt de perfecte setting voor zowel binnen- als buitenshows, waardoor we groots kunnen uitpakken met de meest meeslepende en vermakelijke voorstellingen. Of je nu van een betoverend theaterstuk houdt, op zoek bent naar interactieve spelletjes, of gewoon wilt dansen onder de sterren, ons strandtheater belooft entertainment op topniveau.

Bereid je voor op vakantieplezier zoals nooit tevoren! Kom langs en laat je betoveren door de magie van ons nieuwe strandtheater op Strandpark De Zeeuwse Kust.

Verder lezen

De nieuwe buitenspeeltuin

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan Strandpark De Zeeuwse Kust: onze nieuwe buitenspeeltuin! Deze betoverende speelplek, doordrenkt met een strandthema, biedt een speelervaring die jong en oud zal aanspreken. Van kunstgras (val)ondergronden tot waterpartijen, vissen, schelpen en octopussen, alles is ontworpen om een onvergetelijke en veilige omgeving te creëren.

Laat de kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze klimmen, klauteren en ontdekken, terwijl ouders genieten van ontspannen momenten op de aangrenzende zitplekken. Deze buitenspeeltuin belooft eindeloos speelplezier in een betoverende omgeving. Breng het gezin samen en ontdek het speelplezier van onze splinternieuwe buitenspeeltuin op Strandpark De Zeeuwse Kust!

Verder lezen

Achter de duinen

Geniet van je eigen vakantiechalet aan De Zeeuwse Kust. Op slechts 250 meter van het Noordzeestrand ligt Strandpark De Zeeuwse Kust.

Er zijn maar liefst 60 nieuwe chalets gebouwd die omringd worden door de Zeeuwse zilte geur, de stralende zon op uw gezicht en de zee op loopafstand. Wat wil je nog meer?

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familiepark op 250 meter van het strand van Renesse welke uitbreidt met 60 nieuwe chalets. Van de 60 nieuwbouw chalets zijn er nog minder dan 20 beschikbaar voor de verkoop. De chalets zijn beschikbaar in twee verschillende typen; voor 4 of 6 personen.

Verder lezen