Spelen tot de zon ondergaat

Zoveel te doen

Animatie & Spelen

Leuke activiteiten voor kinderen!

Leuke activiteiten voor kinderen!

Het animatieteam zorgt iedere (school)vakantie voor onvergetelijke activiteiten voor alle kinderen op het park! Er is een ruime keuze aan activiteiten en dus voor ieder kind iets wils. Ook in het voor- en naseizoen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Bekijk animatieprogramma

Waar te beginnen?

Waar te beginnen?

Tijdens je vakantie in Renesse worden de leukste animatie activiteiten georganiseerd zodat je je niet meer hoeft te vervelen! Elke ochtend wordt er geknutseld en gedanst, 's middags en 's avonds zijn er veel leuke spelletjes en show zoals o.a.; strandspelletjes, zeepbaan, spooktochten, kinderdisco's, springkussens en modeshows.

Zo gaat De Wizzl

Binnen spelen

Binnen spelen

De binnenspeeltuin is speciaal gemaakt voor de kleinere kinderen onder ons. In de houten strandhuisjes kunnen zij zich uitstekend vermaken met de spelletjes en het speelgoed. Ook is er een ballenbak én een glijbaantje.

Kinderbioscoop

Kinderbioscoop

In de kinderbiscoop worden de hele dag door leuke kinderfilms gedraaid. Hier kunnen de kinderen lekker onderuit zitten op de bioscoopstoeltjes en zich laten verrassen door de ruime filmcollectie!

Buiten spelen

Buiten spelen

Tijdens het spelen in de grote buitenspeeltuin lijkt het net of je je op zee bevindt. Op het houten speelschip voelt ieder kind zich een echte piraat, maar ook op de naastgelegen speeltoestellen en bootjes kan lekker gespeeld worden. De airtrampoline zorgt voor veel flexibel speelplezier. Over het park verdeeld zijn er op meerdere plekken kleinere speeltuinen aanwezig zodat er overal gespeeld kan worden.

Animatieprogramma