Spelen tot de zon ondergaat

Oneindig veel speelplezier

Animatie & Spelen

Leuke activiteiten voor kinderen!

Leuke activiteiten voor kinderen!

Tijdens je vakantie in Renesse worden de leukste animatie activiteiten georganiseerd, zodat je je niet meer hoeft te vervelen! Elke ochtend wordt je met de Wizzl Express opgehaald om te gaan knutselen, Ook komt Wizzl elke dag langs om de knutselwerkjes te bekijken. 's Middags en 's avonds zijn er veel leuke spelletjes en shows zoals; waterspelletjes, bubbelvoetbal, boogschieten, springkussens, speurtochten, dance party’s, kampvuren en nog veel meer. Er is een ruime keuze aan activiteiten voor de hele familie!

Het animatieteam zorgt iedere (school)vakantie voor onvergetelijke activiteiten voor alle kinderen op het park! Ook in het voor- en naseizoen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Bekijk animatieprogramma

Spetteren in het spraypark

Spetteren in het spraypark

Vanaf het terras zie jij je kinderen samen met vakantievriendjes van de extra brede glijbaan roetsjen of een douche nemen onder de vuurtoren. Zie hoe ze onder de wateremmer staan te wachten tot hij omkiept, zodat ze lekker even af kunnen koelen!

Binnen spelen

Binnen spelen

De binnenspeeltuin is speciaal gemaakt voor de kleindjes ondero ons. In de houten strandhuisjes kunnen zij zich uitstekend vermaken met de spelletjes en het speelgoed. Ook is er een glijbaantje te vinden.

Buiten spelen

Buiten spelen

Tijdens het spelen in de grote buitenspeeltuin lijkt het net of je je op zee bevindt. Op het houten speelschip voelt ieder kind zich een echte piraat, maar ook op de naastgelegen speeltoestellen en bootjes kan lekker gespeeld worden. De airtrampoline zorgt voor veel flexibel speelplezier. Over het park verdeeld zijn er op meerdere plekken kleinere speeltuinen aanwezig zodat er overal gespeeld kan worden.

Kinderbioscoop

Kinderbioscoop

In de kinderbioscoop worden de hele dag door leuke kinderfilms gedraaid. Hier kunnen de kinderen lekker onderuit zitten op de bioscoopstoeltjes en zich laten verrassen door de ruime filmcollectie!

Zo gaat De Wizzl

Animatieprogramma