Arrangementen

Zo geregeld!

Wanneer wilt u komen?

Geniet momenten

Ultiem vakantie gevoel

Op Schouwen Duiveland geniet je ieder seizoen van de natuur, de rust, de uitgestrekte stranden en natuurlijk de zon. Ontdek het mooie Zeeland tijdens uw verblijf op Strandpark De Zeeuwse Kust! De onderstaande arrangementen kun je tijdens uw reservering bij boeken via de "extra service" in het online boekingsproces. 

Culinair genieten

Culinair genieten

Laat je verwennen en verrassen door smaakvolle streekproducten die worden bereidt door onze koks. Je ontvangt een glas wijn op de dag van uw arrangement, een lunch in Strand Café DOK op een door jouw gewenst moment en 's avonds een heerlijk verrassingsmenu! 

€ 40,00 p.p. exclusief drankjes. 

Feestpakket

Feestpakket

Iets te vieren tijdens uw verblijf? Boek dan het feestpakket! Wij zorgen op de gewenste dag dat je chalet, strandlodge of hotelsuite wordt versierd met slingers en ballonnen. Je krijgt een fles wijn en een heerlijke feesttaart naar keuze! 

€ 25,00 per pakket.

Boodschappenpakket

Boodschappenpakket

De Mini-Markt bied je de mogelijkheid om een boodschappenpakket te bestellen, deze staat klaar bij aankomst. Wel zo handig voor je vakantie. De kosten voor het boodschappenpakket bedragen € 55,00. Geef dit minimaal 3 dagen voor uw aankomstdatum door voor 12.00 uur ‘s middags.