Arrangementen

Ultiem vakantiegevoel 

Wanneer wil je komen?

Genietmomentjes

Op Schouwen Duiveland geniet je ieder seizoen van de natuur, de rust, de uitgestrekte stranden en natuurlijk de zon. Ontdek het mooie Zeeland tijdens je verblijf op Strandpark De Zeeuwse Kust! De onderstaande arrangementen kun je tijdens de reservering bij boeken via de "extra service" in het online boekingsproces. 

Culinair genieten

Culinair genieten

Laat je verwennen en verrassen door smaakvolle streekproducten die worden bereidt door onze koks. Op de dag van je arrangement ontvang je, op een door jouw gewenst moment, een lunch, 's avonds een heerlijk verrassingsmenu en een glas wijn in Strand Café DOK. De kosten zijn €40,00 per persoon exclusief drankjes. 

Feestpakket

Feestpakket

Iets te vieren tijdens je verblijf? Boek dan het feestpakket! Strandpark De Zeeuwse Kust zorgt op de gewenste dag dat je chalet, strandlodge of hotelsuite wordt versierd met slingers en ballonnen. Je krijgt een fles wijn en een heerlijke feesttaart naar keuze! De kosten zijn € 25,00 per pakket.

Boodschappenpakket

Boodschappenpakket

De Mini-market bied je ook de mogelijkheid om een goedgevuld boodschappenpakket te bestellen, welke bij aankomst klaar staat in je chalet, Strandlodge of Jutter. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken over de boodschappen voor de eerste dagen van je vakantie. De kosten voor het boodschappenpakket bedragen € 55,00.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken dien je dit, minimaal 3 dagen voor je aankomstdatum, per mail of telefonisch door te geven aan de receptie.