Arrangementen

Ultiem vakantiegevoel

Wanneer wil je komen?

Genietmomentjes

Op Schouwen Duiveland geniet je ieder seizoen van de natuur, de rust, de uitgestrekte stranden en natuurlijk de zon. Ontdek het mooie Zeeland tijdens je verblijf op Strandpark De Zeeuwse Kust! De onderstaande arrangementen kun je tijdens de reservering bij boeken via de "extra service" in het online boekingsproces. 

Boodschappenpakket

Boodschappenpakket

Wij zorgen ervoor dat er een goed gevuld boodschappenpakket in de accommodatie aanwezig is bij aankomst, zodat je je niet druk hoeft te maken om de boodschappen voor de eerste dagen van de vakantie. De volgende producten zijn in het pakket te vinden: melk, jus d’orange, frisdrank, boter, afbakbroodjes, crackers, vleeswaren, kaas, jam, afwasmiddel, toiletpapier, thee, koffie, koffiefilters, koffiemelk, suiker, koekjes, soep, fles wijn, chips en nootjes. De kosten voor het pakket bedragen €62.50,-

Feestpakket

Feestpakket

Iets te vieren tijdens jouw verblijf bij ons op Strandpark De Zeeuwse Kust? Boek dan het feestpakket! Wij zorgen dat op de gewenste dag de accommodatie wordt versierd met slingers en ballonnen. Je ontvangt een fles wijn en een heerlijke verse taart met een kaart. De kosten hiervoor bedragen €25,- per pakket.

Babypakket

Babypakket

Geen zin om alles mee te nemen? Dat begrijpen wij! Een kinderbed, -stoel en - bad zijn voor €10,- per stuk te huur bij de receptie. Wij vragen enkel een borg van €25,-. Een babylakenpakket kost €8,- per stuk. Wanneer je in het hotel verblijft is dit gratis.

Wanneer je gebruik wilt maken van de extra service dien je dit, uiterlijk één dag voor je aankomstdatum, per mail via info@dezeeuwsekust.eu of telefonisch via 0111 – 468282, door te geven aan de receptie.