De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Camperplaatsen

Op zoek naar een gezellige camperplaats in Zeeland? Stop dan met zoeken! Deze familiecamping in Renesse is het hele jaar door geopend en heeft speciaal verharde camperplaatsen. 

De camping is gelegen op slechts 1,5 km afstand van de Brouwersdam en heeft in totaal 62 verharde camperplaatsen. 

De camperplaatsen variëren van 5 tot 11 meter lang en zijn voorzien van een schelpenpaadje waar je de camper op kunt parkeren. Daarvoor ligt een grasveld waar je lekker kunt genieten van de zon of de lange zomeravonden met zicht op de duinen van Renesse. Bij de camperplaatsen is er een apart toiletgebouw waar je gebruik van kunt maken én er is een leuk speeltuintje voor de (klein)kinderen.

De camperplaatsen zijn allemaal zo aangelegd dat je makkelijk heen en weer kunt rijden voor een gezellig dagje Zeeland. 

Strandpark De Zeeuwse Kust beschikt over een uniek concept; het Camper Clean Apparaat. Op deze manier kun je eenvoudig, snel en schoon uw toiletcassette reinigen. Deze volautomaat leegt en reinigt je toiletcassette, zonder geurtjes en gevaar om met fecaliën in aanraking te komen. De cassette kan onmiddellijk weer gebruikt worden en wordt met de juiste hoeveelheid spoelwater en doeltreffende microbiologische toiletvloeistof gevuld. Ook vind je in de toiletgebouwen op de camping een vaatwasser; in slechts 5 minuten is de vuile vaat helemaal schoon. 

De camperplaatsen zijn op de plattegrond aangegeven met de nummers 162 t/m 211 + 124 t/m 134.

Op deze luxe camperplaats in Zeeland is ook je hond van harte welkom.

We adviseren je een digitale tv mee te nemen voor het beste ontvangst tijdens je vakantie.

Verfijnen
man, vrouw en hond voor camper rose.jpg

Camperplaats

De camperplaatsen zijn verhard en zo aangelegd dat u makkelijk heen en weer kunt rijden. Meer info
volg ons via
X