Kamperen aan zee

250 meter van het Noordzeestrand

Kindvriendelijke camping in Renesse

Alle camperplaatsen zijn verhard en voorzien van 16 AMP stroom, afvoer, water, gratis WiFi en TV aansluiting. Voor het verharde gedeelte is er een grasveldje waar u kunt genieten van een lekker ontbijtje. De camperplaatsen zijn op de plattegrond genummerd van 124 t/m 134 op het campinggedeelte en van 162 t/m 211. Op het camperterrein is een apart toiletgebouw. Sta je op camperplaats 124 t/m 134? Dan kun je gebruik maken van het sanitairgebouw op het campinggedeelte. Beide sanitairgebouwen zijn voorzien van een CamperClean apparaat. Dit apparaat is uniek in Europa. Je voert de volle toiletcasette in het apparaat, deze wordt helemaal gereinigd en voorzien van nieuw chemisch middel. Dit kost slechts €2,50 per keer.

Vanwege de bouw van een geheel nieuwe speeltuin kan er overlast zijn op camperplaatsen + campingplaatsen. Excuses voor het ongemak!

Zoek op datum
Verbergen
Alternatief

Camperplaats

 • Verharde ondergrond
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis WiFi
Alternatief

Camper plus plaats

 • Luxe privé sanitair met koelkast en vaatwasser
 • Verharde ondergrond
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis WiFi

Camperplaatsen aan zee in Renesse

Een camperplaats op 250 meter van het Noordzeestrand

Als je een camperplaats bij Renesse reserveert op Strandpark De Zeeuwse Kust, loop je binnen 5 minuten het strand op. Vanuit hier kun je verder alle kanten op. Rijden over prachtige wegen langs de kust. Onderweg genieten van het leven met verse mosselen of andere lekkere dingen die de zee te bieden heeft. Of neem de fiets mee en trek erop uit. Ook het gezellige dorp Renesse is vlakbij. Dit is Zeeland: de provincie met de meeste zonuren en de zee is hier nooit ver weg. Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend, dus ook buiten de zomermaanden ben je van harte welkom. Heb je behoefte aan net wat meer luxe en comfort? Reserveer dan een camper plus plaats. Dit is een luxe camperplaats met eigen sanitair.

Kamperen met de camper in Zeeland op Strandpark De Zeeuwse Kust

Ben je op doorreis of zoek je een vaste uitvalsbasis om de prachtige provincie Zeeland te verkennen? De ruime camperplaatsen van Strandpark De Zeeuwse Kust zijn zo ingericht, dat je altijd makkelijk in en uit kunt rijden. Ze hebben een verhard gedeelte voor de camper en een ruim grasveld waar je de luifel kunt opzetten en bijvoorbeeld de ruimte hebt om lekker te ontbijten. Verder zijn alle camperplaatsen voorzien van een 16 AMP stroomaansluiting, afvoer, water, gratis WiFi en een TV aansluiting. Onze sanitairgebouwen zijn voorzien van een CamperClean apparaat. Je kunt hier je volle toiletcasette invoeren. Deze wordt vervolgens volledig gereinigd en van nieuw chemisch middel voorzien. Ook honden zijn van harte welkom op Strandpark De Zeeuwse Kust.

 • Verharde ondergrond
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis WiFi

Een camperplaats bij het strand van Renesse

In Zeeland is het strand altijd dichtbij. Dat geldt zeker als je een camperplaats bij Strandpark De Zeeuwse Kust reserveert. Binnen 5 minuten sta je op het strand van Renesse waar je strandwandeling kan beginnen. Het is een ruim strand waar ruimte is voor iedereen om een frisse duik te nemen of lekker te zonnen. Honden zijn hier welkom, maar moeten overdag tijdens de zomermaanden wel aangelijnd zijn. Het zwemwater is uitstekend, er is een strandbrigade en het strand wordt in de zomer elke dag schoongemaakt. Na een lange strandwandeling of op warme dagen gaat er niets boven een heerlijk drankje bij een van de strandpaviljoens.

De voorzieningen van Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse kust is de ideale uitvalbasis voor een dagje strand of om de provincie Zeeland te ontdekken. Voor een geslaagde vakantiedag hoef je echter ons park niet te verlaten. Zo kun je jezelf in de watten leggen in de wellness of lekker in beweging blijven met onze sportvoorzieningen. We hebben een voetbalveld, tennisbaan en midgetgolfbaan. Bovendien is er een overdekt zwembad op ons terrein aanwezig waar je lekker baantjes kunt trekken.

Ook onze sanitairgebouwen zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben we speciale baby- en kinderbadjes, een mindervaliden ruimte, vaatwassers, wasmachines, drogers en een speciale hondendouche. Voor onze camperplaatsen hebben we ook aparte sanitairgebouwen die dichter in de buurt liggen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in onze mini-market. Je kunt ’s avonds ook genieten van heerlijke Italiaanse gerechten in La Costa Pizza & Pasta of een visgerecht nuttigen in ons Strand Café DOK. Het is ook leuk om een drankje te doen op het zonnige terras van het strandcafé.

Reserveer een camperplaats in Renesse aan zee bij Strandpark De Zeeuwse Kust

Vanaf je camperplaats vlakbij het gezellige Zeeuwse dorpje Renesse, kun je erop uit om onze prachtige provincie te ontdekken. Zowel op de fiets als tijdens een prachtige camperrit langs de prachtige kusten. Onze camperplaatsen zijn zo ontworpen dat je makkelijk in en uit kunt rijden. Verder hebben ze een verharde ondergrond, stroom, afvoer, water, gratis WiFi en een TV aansluiting. In de sanitairgebouwen kun je onze CamperClean apparaten vinden. Deze reinigen je toiletcasette en voorzien deze van nieuw chemisch middel. Vanuit je camperplaatst stap je binnen 5 minuten het strand van Renesse op. Ook Strandpark De Zeeuwse Kust zelf is van alle gemakken voorzien. Wij nodigen je van harte uit om je vakantie bij ons door te brengen en een camperplaats bij ons te boeken!