De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zilthus

Zilthus is de verzamelnaam voor de prachtige vakantie woningen, huizen en appartementen aan de voet van de duinen in Renesse.

Deze luxe vakantiewoningen, huizen en appartementen zijn direct tegenover de ingang van Strandpark De Zeeuwse Kust gelegen, waar u tijdens uw verblijf gebruik kunt maken van alle faciliteiten en voorzieningen!

De Zeeuwse vakantiewoningen (Duinhus) zijn ingericht voor 6 en 8 personen. De vakantiehuizen hebben drie etages en allemaal een grote tuin die te bereiken is door de grote schuifpui die in de woonkamer voor veel daglicht zorgt.
De woningen zijn gezellig en modern ingericht en de ruime open keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn ruime slaapkamers, meerdere badkamers, waarvan een aantal zelfs met ligbad en sauna.

De appartementen (Hofhus, gelegen op de begane grond, zijn ingericht voor 4 personen.
De vakantie appartementen hebben een goede lichtinval waardoor de moderne woonkamer nog ruimer lijkt. De open keuken is voorzien van alle gemakken en heeft zicht op de eethoek.
Op het terras, of balkon van deze prachtige vakantieappartementen geniet je van het bekende zomerzonnetje in Zeeland. 

Komt u vakantievieren in een van deze luxe vakantiewoningen of appartementen?Geniet van luxe op dit kleinschalige bungalowpark in Renesse, op loopafstand van het strand. 

Dit is echt vakantie vieren met de duinen als buren....

Verfijnen

Wanneer u online boekt kunt u de verhuur accommodaties huren voor een hele week, een weekend (vrijdag tot maandag) en/of een midweek (maandag tot vrijdag). Tijdens de zomervakantie is het enkel mogelijk per week te reserveren, (afhankelijk van het type) van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag.
Voor andere periodes, met een minimum van 2 nachten, kunt u contact opnemen per mail of telefonisch.

Tijdens de feestdagen werken wij met verplichte arrangementen, in de prijslijst kunt u hier de exacte periodes van terugvinden.

DSC04453.JPG

Aparthus 6 personen

Het Aparthus is een combinatie tussen een huis en een appartement. Het is een vernieuwend concept met twee woonlagen. Het aparthus is ingericht voor 6 personen. Meer info
P1020215.JPG

Duinhus 6 personen

Het Duinhus is een vakantiewoning, gelegen op de begane grond met een tuin. Er zijn in totaal drie woonlagen. Het Duinhus is ingericht voor 6 personen. Meer info
IMG_3819.JPG

Duinhus 8 personen

Het Duinhus is een vakantiewoning, gelegen op de begane grond met een tuin. Er zijn in totaal drie woonlagen. Het Duinhus is ingericht voor 8 personen. Meer info
IMG_3416.JPG

Hofhus 4 personen

Het Hofhus is ingericht voor 4 personen en gelegen op de begane grond. Er is een tuin aanwezig. Meer info
volg ons via
X