Waterpret

Duiken, zwemmen en spelen

Zwembaden

Waterplezier

In het Centrumgebouw vind je het overdekte zwembad waar je baantjes kan trekken of vrij zwemmen. Achter het zwembad van 10 x 15 meter en 1.39 meter diep is er een groot waterspeelschip waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.  

Openingstijden

Openingstijden

Het zwembad is iedere dag geopend van 08.00 - 20.00 uur
De waterspeeltuin is iedere dag geopend van 09.00 - 20.00 uur
Het spraypark is weersafhankelijk geopend van 09.00 - 20.00 uur

Voor de kleintjes

Voor de kleintjes

Via de zijkant van de waterspeeltuin loop je buiten het spraypark op; ideaal wanneer de temperatuur lekker is! Roetsj samen met vakantievriendjes van de extra brede glijbaan of vlieg achter elkaar de dichte glijbaan af. Als de wateremmer in de vuurtoren omkiept, kun je onder de grote plens water weer even afkoelen!

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin

Deze waterspeeltuin is gemaakt op een rubberen vloer zodat spelen in het water nog makkelijker wordt. Roetsj van de gave glijbanen af, speel onder de waterdouche of wacht totdat de grote emmer in omkiept en er een enorme golf water over je heen spoelt. Voor de allerkleinsten is er een mini glijbaan en er zijn leuke waterelementen waar zij zich kunnen vermaken.  

Zwemles

Zwemles

Tijdens de zwemles uren (woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 15.30 - 19.30 uur) is het zwembad voor een deel afgezet maar kun je wel gebruik maken van het bad. De waterspeeltuin en het spraypark zijn gewoon geopend. In de vakanties wordt er geen zwemles gegeven. 

*Vanwege de drukte in de vakanties is het niet mogelijk om te zwemmen als je niet als gast op Strandpark De Zeeuwse Kust verblijft. 

Sfeerbeelden van het zwembad