Bruinvissen spotten

Het Nationaal Park Oosterschelde ligt in en om het water, de Oosterschelde. Hier kun je bruinvissen spotten tijdens de safari op rondvaartboot De Onrust of bewonder je de vele zeehonden, die bij laag water liggen te zonnen op de zandbanken. Ook onder de zeespiegel valt er genoeg te zien. Door het unieke onderwaterleven is de Oosterschelde dé ideale plek voor duikers.

Grevelingenmeer

Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Door een rijk onderwaterleven is het een populaire duikplek. Door de combinatie van wind en rustig binnenwater is dit ook dé hotspot om te kajakken, zeilen en windsurfen. Ook onder zeehonden en reeën is de Grevelingen erg populair. Nieuwsgierig waar ze zitten? Ga mee met de Grevelingen excursie!

De Deltaroute

De Deltaroute is een route van 148 kilometer die je de Oosterscheldekering, Grevelingendam en Oesterdam laat zien. De Oosterscheldekering is het meest indrukwekkende bouwwerk en wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Aan de voet van dit immense bouwwerk ligt Deltapark Neeltje Jans. Hier zijn diverse exposities te zien over de bouw van de Deltawerken