Nieuwe chalets

Uw eigen plek aan de Zeeuwse Kust

Ver genoeg om van de rust en de natuur te kunnen genieten, maar toch alles in de buurt te hebben. Met de voorzieningen van Strandpark De Zeeuwse Kust aan de overkant van de straat en het brede Noordzeestrand om de hoek, heb je alles wat je nodig hebt.

De chalets zijn erop gericht een uitvalbasis te zijn om het eiland te ontdekken, maar zijn tegelijkertijd ook een echte thuisbasis. De deuren open en de frisse zeelucht in ademen. Het vrije gevoel, de openheid en rust zorgen ervoor dat jij je na elk verblijf weer als herboren voelt. Leven in de buitenlucht, dat kan in Zeeland! De heerlijke, lichte ruimtes en de moderne en sfeervolle inrichting zorgen voor rust en vrijheid. Je ziet jezelf hier echt thuiskomen na een week hard werken. In de winter de openhaard aan, schoenen uit en de benen op de bank. In de zomer lekker op blote voeten op je eigen terras met een cocktail in je hand.

Zeester is uitverkocht!

Verkoopbrochure nieuwe chalets

Parkvoorwaarden

Over de Zeemeeuw

4 personen

De Zeemeeuw is een lust voor het oog en biedt zowel binnen als buiten voldoende luxe en ruimte om heerlijk te genieten aan de Zeeuwse kust. Daarnaast biedt deze accommodatie ook veel licht en uitzicht door de grote raampartijen waardoor je echt ervaart dat je buiten leeft. De tuin met terras maakt dit gevoel helemaal compleet. 

Over de Zeester

6 personen

De Zeester is een echte klassieker, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Dit ruime zespersoons chalet met twee slaapkamers, twee badkamers en een vide is een echte geschikte gezinswoning. Uiteraard is het ook een ideale woning om vrienden of familie te ontvangen: beide verdiepingen bieden namelijk voldoende privacy. Daarnaast ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid dankzij het vele licht door de grote raampartijen waardoor je echt ervaart dat je buiten leeft. De tuin met terras maken dit gevoel helemaal compleet. 

Bekijk Achter De Duinen: