Nieuwe chalets

Uw eigen plek aan de Zeeuwse Kust

Ontsnap naar de rust en natuur, zonder de gemakken te missen. Met de voorzieningen van Strandpark De Zeeuwse Kust aan de overkant en het uitgestrekte Noordzeestrand om de hoek, heb je alles wat je nodig hebt.

Onze chalets zijn ontworpen als de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen, maar voelen tegelijkertijd als een echt thuis. Zwaai de deuren open en adem de frisse zeelucht in. De vrije sfeer, ruimtelijkheid en serene rust zorgen ervoor dat je je na elk verblijf weer volledig opgeladen voelt. Leven in de buitenlucht, dat is het Zeeuwse gevoel! De lichte, luchtige ruimtes en moderne inrichting creëren een oase van kalmte en vrijheid. Beeld jezelf in na een week hard werken: in de winter met de openhaard aan, schoenen uit en benen omhoog op de bank. In de zomer geniet je op blote voeten van je eigen terras met een cocktail in de hand.

Alle chalets voor 6 personen zijn verkocht.

Parkvoorwaarden

Bekijk de verkoopbrochure

Nog maar enkele beschikbaar!

Jouw eigen luxe chalet aan de Zeeuwse kust!

Bij interesse neem contact op met onze receptie.

Bel naar 0111-468282 of stuur een e-mail naar info@dezeeuwsekust.eu

Bekijk de nieuwe chalets!

& alle faciliteiten

Over de Zeemeeuw

4 personen

De Zeemeeuw is een lust voor het oog en biedt zowel binnen als buiten voldoende luxe en ruimte om heerlijk te genieten aan de Zeeuwse kust. Daarnaast biedt deze accommodatie ook veel licht en uitzicht door de grote raampartijen waardoor je echt ervaart dat je buiten leeft. De tuin met terras maakt dit gevoel helemaal compleet. 

Bekijk Achter De Duinen: