Vakantiehuis in Zeeland met hond boeken?

Zeeland, misschien wel de mooiste vakantiebestemming voor jou en je hond. Lekker wandelen over het strand, de duinen of door andere mooie natuurgebieden. Voor een vakantie in Zeeland met de hond biedt Strandpark De Zeeuwse Kust prachtige vakantiehuizen dicht bij de zee, met alle nodige voorzieningen voor een topverblijf. Ontdek onze vakantiehuizen in Zeeland met hond en beleef een heerlijke vakantie aan de kust.

Aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen

Met je hond naar Strandpark De Zeeuwse Kust

Een ligging op 250 meter van het strand, een speciale hondendouche én hondvriendelijke accommodaties. Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse is de beste keuze voor een vakantie in Zeeland met je hond.

Onze hondvriendelijke accommodaties zijn uiterst modern, het hele jaar door beschikbaar en geschikt voor 4 tot 8 personen. Na het selecteren van een accommodatie kun je aangeven hoeveel honden er mee op vakantie gaan. Als je dit kan aangeven, is de accommodatie geschikt voor honden.

Vakantiehuis in Zeeland met hond huren? Bekijk hieronder ons aanbod vakantiehuizen voor honden.

Ontdek de mooiste plekken voor honden

Het is niet alleen op ons hondvriendelijke vakantiepark genieten geblazen, maar ook in de omgeving is er vanalles te doen. Zeeland biedt namelijk talloze leuke plekken voor honden om van te genieten.

  • Een absolute aanrader is het uitgestrekte Noordzeestrand. Kilometers lang lekker rennen, spelen en dollen.
  • Voor wat afwisseling kun je ook kiezen voor de prachtige bossen van Boswachterij Westerschouwen.
  • Daarnaast is het Verdronken Land van Saeftinghe een uniek natuurgebied waar honden los mogen lopen tijdens specifieke wandelroutes.
Bekijk alle hondenlosloopgebieden