Strandclub Horizon

Sta je te popelen om naar het strand te gaan? Vergeet dan niet om langs te komen bij onze gloednieuwe Strandclub Horizon! We werken hard aan de opening in maart 2024, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen.

Bij Strandclub Horizon ervaar je het hele jaar door de gezellige sfeer, een menu vol smakelijke seizoensproducten, en een adembenemend uitzicht op de Noordzee en het strand van Renesse. Ontdek de authentieke gezelligheid, maak gebruik van onze take-away voor lekkere snacks en ijsjes, en huur ligbedden en parasols voor ultiem comfort.

Je vindt Strandclub Horizon als eerste aan de linkerkant als je de strandovergang bij Strandpark De Zeeuwse Kust oversteekt. Onthoud dat we niet werken met reserveringen, dus kom gewoon langs en geniet van Strandclub Horizon, elke dag geopend!

Benieuwd naar de bouw van de nieuwe Strandclub Horizon?

Kijk mee via onze livestream

Kijk mee!

De Horizon wacht op je!

Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau? Ontdek dan de cadeaubonnen en diverse cadeauartikelen die verkrijgbaar zijn bij Strandclub Horizon!

Op onze snackbar kun je genieten van de lekkerste take-away frietjes en snacks, maar ook van heerlijke softijsjes en verfrissende drankjes. (Let op: alleen geopend in het hoogseizoen)

Onderaan vind je onze cocktailbar, waar je kunt snuffelen tussen de leukste zomerse kledingitems, genieten van heerlijke cocktails, ijsjes, en nog veel meer. Hier hebben we ook speelgoed, ligbedden en andere verrassende items. (Let op: alleen geopend in het hoogseizoen)

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en ontdek zelf de veelzijdigheid van Strandclub Horizon!

Werken op het strand?

Wij zijn opzoek naar jou

We zijn op zoek naar nieuwe teamleden! Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie? Lekker relaxen op het strand of geld verdienen terwijl je van de zon geniet? Klinkt als dubbel genieten, toch?

Bij Strandclub Horizon zoeken we enthousiaste en klantvriendelijke collega's om ons gezellige team te versterken. Stel je voor: werken met een prachtig uitzicht op het strand en de zee.

Dus, als jij klaar bent voor een geweldige zomerse ervaring, stuur dan snel je CV en een korte motivatie naar info@strandclubhorizon.nl

Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team en geniet je van een onvergetelijke zomer op Strandclub Horizon!