Strandclub Horizon

Zin om naar het strand te gaan? Breng dan gelijk een bezoekje aan onze eigen Strandclub Horizon.

Het gehele jaar door vind je hier authentieke gezelligheid, een menu vol overheerlijke seizoen producten en een prachtig uitzicht over de Noordzee en het strand van Renesse. Ook is er een take-away aanwezig voor heerlijke snacks, ijsjes en meer, en zijn er ligbedden en parasols te huur. 

Als je bij Strandpark De Zeeuwse Kust de strandovergang over gaat, is Strandclub Horizon de eerste strandclub aan de linkerkant. Strandclub Horizon is iedere dag geopend! Wij werken helaas niet met reserveringen.

Menukaart Strandclub Horizon

De Horizon wacht op je!

Iemand verassen met een leuk cadeau? Op Strandclub Horizon verkopen wij cadeaubonnen en verschillende cadeau artikelen om iemand mee te verassen!

Strandclub Horizon heeft ook een snackbar voor de lekkerste take-away frietjes en snacks, hier kun je ook heerlijke softijsjes of koude drankjes halen. (Alleen geopend in het hoogseizoen)

Beneden is er een cocktailbar te vinden, hier vind je de leukste zomerse kledingitems, heerlijke cocktails, ijsjes, speelgoed, ligbedden en nog veel meer.. (Alleen geopend in het hoogseizoen)

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig langs!

Werken op het strand?

Wij zijn opzoek naar jou

Wat ga jij doen tijdens de zomervakantie? Lekker aan het strand liggen of werken? Hoe mooi zou het zijn als je geld kunt verdienen op het strand… Dat klinkt toch als dubbel genieten?!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en klantvriendelijke collega’s om ons gezellige team te versterken! Ga aan de slag op Strandclub Horizon, terwijl je van de zon geniet!

Meer weten of direct solliciteren? Stuur een mail naar info@strandclubhorizon.nl

Menukaart