Even ertussen uit

Uitwaaien aan zee

Wanneer wil je komen?

Even uitwaaien

Heerlijk genieten aan zee

Een vakantie op een kindvriendelijke camping in Renesse met 5 sterren? Dit beleef je met het hele gezin op Strandpark De Zeeuwse Kust! De familiecamping ligt op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse; één van de mooiste plekken van Zeeland. Ook je hond is het hele jaar welkom. Deze hondvriendelijke camping is voorzien van een grote uitlaatplaats rondom de camping en een speciale hondendouche. 

De camping heeft 220 comfortplaatsen, waar je met je eigen kampeermiddel kunt genieten van een heerlijke kampeervakantie. Wanneer je gaat voor meer luxe tijdens je vakantie op de camping, kan je kiezen voor een comfort+ plaats met privé sanitair.

Kamperen met de camper

Kamperen met de camper

Kom je liever met de camper? Ook dan ben je bij Strandpark De Zeeuwse Kust aan het juiste vakantieadres! Wij bieden daarvoor onze speciaal verharde camperplaatsen en de bijbehorende voorzieningen aan.

Kamperen in luxe

Kamperen in luxe

Luxe tijdens je verblijf op deze camping aan zee in Renesse? Dat kan! In de toiletgebouwen zijn vaatwassers aanwezig, waar je gratis gebruik van kunt maken. Tevens zijn er ook wasmachines en drogers te vinden.

Het hele park is voorzien van WiFi. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de kabel tv op het park. Hiervoor dient u een digitale tv met dcd-c tuner te hebben. 

"Vier dé ideale gezinsvakantie op Strandpark De Zeeuwse Kust"