Luxe sanitairgebouwen

We hebben aparte sanitaire voorzieningen voor zowel camperplaatsen als caravanplaatsen, strategisch verdeeld over de camping zodat er altijd één in de buurt is. Voor extra comfort zijn er kampeerplaatsen met privé-sanitair, inclusief mogelijkheden zoals een eigen vaatwasser.

In en rondom het gebouw hebben we aan iedereen gedacht! Er is een speciale wasruimte voor surfers en andere watersportliefhebbers om hun uitrusting uit te spoelen en te laten drogen. Voor de kleintjes zijn er aparte babybaden, en ook mindervaliden kunnen bij ons genieten van een zorgeloze vakantie. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de vaatwassers in het sanitairgebouw en staan er wasmachines, drogers en is er zelfs een speciale hondendouche. Op Strandpark De Zeeuwse Kust is het comfort van al onze gasten een prioriteit!

Een fijne plek

voor iedereen

'' De sanitairgebouwen zijn modern en smaakvol ingericht. Mede door de rustige kleuren en mooie accessoires heeft het gebouw een frisse en luxe uitstraling.''

Wat een luxe

& zo hoort het op vakantie!

Onze moderne en luxe ingerichte sanitairgebouwen zijn ontworpen met veel oog voor privacy, dankzij wanden tot aan de grond en stevige muren.

Bij binnenkomst in het sanitairgebouw verwelkomt een prachtige, ruime hal je. Hier vind je niet alleen alle faciliteiten die je nodig hebt, maar ook een grote boomstamtafel waar je gezellig aan kunt zitten. Zelfs wachten wordt nu een plezierige ervaring! Op Strandpark De Zeeuwse Kust streven we ernaar om jouw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.