Culinair genieten

Lokale producten en specialiteiten

Eten & drinken

Strand Café DOK

Strand Café DOK

Is gevestigd op de begane grond van het centrumgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse en is een kindvriendelijk restaurant. De sfeervolle locatie biedt vele mogelijkheden in zomer en winter. Je kunt genieten van heerlijke seizoensgebonden producten van de verrassende menukaart, een gezellige borrel bij de openhaard drinken met je gezin of vrienden of een lekkere lunch nuttigen op het zonnige terras in de zomer. 

Ontbijt, lunch, diner of lekker borrelen

Ontbijt, lunch, diner of lekker borrelen

De kinderen kunnen zich blijven vermaken in de aangrenzende indoor speeltuin of het zwembad. Bij mooi weer kan iedereen zich uitleven op het houten piraten speelschip, grenzend aan het terras. Ook heeft Strand Café DOK een dakterras, op dit sfeervolle terras heb je uitzicht over de speeltuinen. Het dakterras is met mooi weer geopend vanaf 12.00 uur. Iedere dag geopend. Vanaf 8.00 uur is het mogelijk om te ontbijten (vooraf reserveren) en vanaf 12.00 uur is het mogelijk om te lunchen en vanaf 17:00 om te dineren. De keuken sluit om 20.00 uur.

Bekijk de menukaart

Strand café Dok

La Costa

La Costa

De naam zegt het eigenlijk al; voor lekkere pizza’s en pasta’s kun je hier terecht! La Costa Pizza & Pasta is gelegen op de bovenverdieping van het centrumgebouw. La Costa is gezellig en smaakvol ingericht, lekker loungen rondom de brandende openhaard of bijkletsen met vrienden aan de lange houten tafels. Buiten op het zonnige dakterras geniet je op de loungebanken of aan de gezellige tafeltjes van de warme zomeravonden met uitzicht op de duinen van het Noordzeestrand! 

Bekijk menukaart

Mini-markt

Mini-markt

In het centrumgebouw vind je de Mini-Markt die iedere ochtend vanaf 08.00 uur geopend is. Er worden dagelijks verse broodjes, croissantjes en meer lekkers afgebakken. Verder kun je hier terecht voor een wisselend assortiment van o.a. frisdranken, snoepgoed, pasta’s, rijst, sauzen, verse groenten, fruit, (bbq)vlees, tapashappen, kaas en versproducten. Daarnaast worden er ook huishoudartikelen, campingartikelen, speelgoed en magazines verkocht.

Er is een jus d’orange pers aanwezig zodat je zelf je eigen fles verse jus kunt persen!

Boodschappenpakket

Boodschappenpakket

De Mini-Markt bied je ook de mogelijkheid om een goedgevuld boodschappenpakket te bestellen, welke bij aankomst klaar staat in je chalet, strandlodge of Jutter. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken over de boodschappen die je nog moet doen voor de vakantie. 
De kosten voor het boodschappenpakket bedragen € 55,00.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dien je dit minimaal 3 dagen voor je aankomstdatum, aan de receptie door te geven vóór 12.00 uur ‘s middags.