Eten & drinken

Strand Café DOK

Strand Café DOK

Strand Café DOK is een kindvriendelijk restaurant, gevestigd op de begane grond van het centrumgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. De sfeervolle locatie biedt vele mogelijkheden in de zomer en winter. Je kunt hier genieten van heerlijke seizoensgebonden producten van de verrassende menukaart, een gezellige borrel bij de openhaard drinken met je gezin of een lekkere lunch nuttigen op het zonnige terras.

De kinderen kunnen zich blijven vermaken in de aangrenzende indoor speeltuin of het zwembad. Bij mooi weer kan iedereen zich uitleven in de nieuwe buitenspeeltuin. Deze ligt grenzend aan het terras, waar de ouders met een lekker drankje kunnen toekijken.

Vanaf 8:00 uur is het mogelijk om te ontbijten (vooraf reserveren) in Strand Café Dok, vanaf 12:00 uur is het mogelijk om te lunchen en vanaf 17:00 uur om te dineren. De keuken sluit op maandag tot en met donderdag en op zondag om 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 21:00 uur. Strand Café DOK is te bereiken via 0111 - 46 38 50 of via info@strandcafedok.nl

Menukaart 

Reserveer bij Strand Café DOK

La Costa

La Costa

De naam zegt het eigenlijk al; voor lekkere pizza’s en pasta’s kun je hier terecht! La Costa Pizza & Pasta is gelegen op de bovenverdieping van het centrumgebouw. La Costa is gezellig en smaakvol ingericht, lekker loungen rondom de brandende openhaard of bijkletsen met vrienden aan de lange houten tafels. Buiten op het zonnige dakterras geniet je op de loungebanken of aan de gezellige tafeltjes van de warme zomeravonden met uitzicht op de duinen van het Noordzeestrand! La Costa is alleen geopend in het hoogseizoen. 

La Costa is 5, 6, 18, 19 en 20 mei geopend!

Bekijk de menukaart Reserveer bij La Costa

Afhaalmogelijkheden

Afhaalmogelijkheden

Geen zin om te koken, maar ook niet om uit eten te gaan? Je kunt ook altijd afhalen! Bestel tussen 12:00 uur en 19:00 uur via onderstaande link en kies je eigen afhaalmoment. De bestelling is op te halen in de snackbar. 

Restaurant Dok

Strand Café DOK

Strandclub Horizon

Strandclub Horizon

Zin om naar het strand te gaan? Breng dan gelijk een bezoekje aan onze eigen Strandclub Horizon. Het gehele jaar door vind je hier authentieke gezelligheid, een menu vol overheerlijke seizoensproducten en een prachtig uitzicht over de Noordzee en het strand van Renesse. Ook is er een take-away aanwezig voor heerlijke snacks, ijsjes en meer, en zijn er ligbedden en windschermen te huur. 

Als je bij Strandpark De Zeeuwse Kust de strandovergang over gaat, is Strandclub Horizon de eerste strandclub aan de linkerkant. Strandclub Horizon is iedere dag geopend!

Mini-market

Mini-market

In het centrumgebouw vind je de Mini-market die iedere ochtend vanaf 08.00 uur geopend is. Er worden dagelijks verse broodjes, croissantjes en meer lekkers afgebakken. Er is ook een jus d’orange pers aanwezig zodat je zelf je eigen fles verse jus kunt persen. Verder kun je hier terecht voor een wisselend assortiment van o.a. frisdranken, snoepgoed, pasta’s, rijst, sauzen, verse groenten, fruit, (bbq)vlees, tapashapjes, kaas en versproducten. Daarnaast worden er ook huishoudartikelen, campingartikelen, speelgoed en magazines verkocht.

Boodschappenpakket

Boodschappenpakket

De Mini-market bied je ook de mogelijkheid om een goedgevuld boodschappenpakket te bestellen, welke bij aankomst klaar staat in je geboekte accommodatie. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken over de boodschappen voor de eerste dagen van je vakantie. De kosten voor het boodschappenpakket bedragen € 62,50.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken dien je dit, minimaal 3 dagen voor je aankomstdatum, per mail of telefonisch door te geven aan de receptie.