Wanneer wil je komen?

Vragen?

Aankomst en Vertrek

Hoe laat is de receptie geopend?

De receptie is in het laagseizoen van 08:00 tot 17:00 uur geopend en in het hoogseizoen van 08:00 tot 20:00 uur. 
Mocht de receptie gesloten zijn kan je je aanmelden in het restaurant. Wij zullen zorgen dat de aankomstmap hier klaar ligt. 

Is een flexibele aankomst- of vertrek dag mogelijk?

In der Früh- und Spätsaison haben wir flexible Ankunfts- und Abreisetage für den Campingplatz und die Chalets.
Vor dem Hotel ist es möglich, jeden Tag anzureisen oder abzureisen.

Zijn flexibele tijden op de aankomstdag mogelijk?

Eine flexible Check-in-Zeit ist möglich, wenn das Objekt bereits verfügbar und sauber ist.
Sie erhalten dann eine Nachricht für die Unterkunft, damit Sie bei Bedarf früher einchecken können.

Tot hoe laat kan ik arriveren?

De receptie is in het laagseizoen tot 17:00 uur geopend en in het hoogseizoen tot 20:00 uur geopend. Wanneer je later arriveert, kan je tot 22:00 uur inchecken in het restaurant.

Is het ook mogelijk om later uit te checken?

Wanneer de beschikbaarheid dit toe laat is dit mogelijk! De kosten voor een late check-out zijn €25,-.
Er mag dan tot 17:00 gebruik worden gemaakt van de accommodatie of kampeerplaats. Hiervoor dien je te informeren bij de receptie. 

Alle vragen bekijken
Inklappen

Algemeen

Verhuren jullie ook kinderbedjes/ kinderstoelen?

Wij kunnen een kinderbedje/ kinderstoel plaatsen in je accommodatie. De kosten per bedje/stoel zijn €10,- per verblijf; met een borg van €25,- per stuk. Als je in het hotel verblijft kunnen wij deze kosteloos plaatsen.

Is er WiFi op het park?

Ja, er is een open WiFi netwerk beschikbaar op het park. Tijdens het inchecken ontvang je de inloggegevens voor de WiFi.

Kunnen mijn vrienden / familie een bezoekje brengen op Strandpark De Zeeuwse Kust?

Indien jouw vrienden en/of familie een bezoek willen brengen op Strandpark De Zeeuwse Kust, is dat geen enkel probleem. Zij kunnen de auto parkeren op de grote parkeerplaats. Indien zij gebruik willen maken van het zwembad en spraypark, kunnen zij voor €7,50 per persoon een ticket kopen bij de receptie.

Is het toegestaan om te barbecueën bij de kampeerplaats / accommodatie?

Dit is toegestaan, mits er veilig en verantwoord te werk word gegaan. Plaats de barbecue bij voorkeur op een stevige ondergrond en zorg ervoor dat de overige campinggasten geen hinder hebben van de barbecue, door bijvoorbeeld rookontwikkeling. Open vuren zijn verboden!

Laten jullie groepen toe?

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie park. Hierdoor zijn er geen groepen op het park toegestaan.

Is de camping geschikt voor mindervaliden?

Het park is rolstoeltoegankelijk. Het toiletgebouw is voorzien van een mindervalide ruimte. Ook het centrumgebouw is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een mindervalide toilet.

Is er een wasmachine en droger op de camping?

De camping beschikt over meerdere wasmachines en drogers. Hiervoor dien je een muntje te halen bij de receptie. De kosten van een wasmachine muntje is €6,00 en voor de droger €2,50.

Heeft de camping ook fiets- en wandelroutes?

Ja, deze zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Tot hoelaat is de slagboom geopend?

De slagboom is geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur. Het grote hek voor aan het park kunt u te allen tijde verlaten. Hiervoor moet je heel dicht tegen het hek aanrijden, deze zal dan automatisch openen. Mocht je het park op willen kan je d.m.v. je kenteken door het grote hek. Na 23:00 uur kan je de auto op de grote parkeerplaats zetten en te voet verder naar de accommodatie.

Kan ik een pakketje laten bezorgen wanneer ik op Strandpark de Zeeuwse Kust verblijf?

Dat kan! Zorg dan wel dat jouw naam en accommodatie op het pakket te vinden is. Laat per telefoon of mail de receptie even weten dat het pakketje onderweg is, zodat de receptie dit in ontvangst kan nemen.

Kunnen we op de aankomst- en vertrekdag de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten zoals o.a. het zwembad?

Je kunt de gehele aankomstdag en vertrekdag gebruik maken van de faciliteiten. De zwembadkaartjes zijn de gehele aankomst- en vertrekdag geldig. 

Ik verblijf op Strandpark De Zeeuwse Kust mag ik ook een logee meenemen?

Per kampeerplek hanteren wij een maximum van 6 personen. Indien dit maximum niet wordt overschreden, kan er iemand komen logeren. Verblijf je in een chalet? Dan betaal je slechts de toeristenbelasting van €1,40 p.p.p.n. Voor de kosten van de overige accommodaties kun je contact opnemen met de receptie.

Zijn honden toegestaan op het park/in het restaurant?

Honden zijn overal op ons park toegestaan, behalve in de supermarkt. Op de campingplaatsen, in enkele chalets en in de hotelkamers op de begane grond is je hond ook van harte welkom. Wij laten maximaal twee honden per accommodatie toe. De kosten van een huisdier bedragen €9,- per nacht.

Tot wanneer kunnen we kosteloos annuleren?

Binnen 24 uur na de boeking kan je kosteloos annuleren, hierna zijn er kosten aan verbonden. De kosten zijn afhankelijk vanaf wanneer er geannuleerd wordt.

Alle vragen bekijken
Inklappen

Reserveren

Kan ik ook telefonisch een boeking maken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te boeken. Je kan bij ons online, telefonisch of per e-mail boeken. 

Vanaf welke leeftijd is mijn kind volgens de site een baby en vanaf wanneer een kind?

Een baby valt in de leeftijd van 0 t/m 2 jaar. Vanaf 3 jaar valt het onder een kind.

Hoe reserveer ik meer dan één kampeerplek of accommodatie?

Indien je meerdere kampeerplekken of accommodaties wilt reserveren, dien je hiervoor aparte reserveringen te maken.

Kan ik mijn eigen kampeerplaats / accommodatie kiezen?

Ja, dat kan! Het uitkiezen van je eigen accommodatie of kampeerplaats kost € 15,00. Op deze manier kan je niet omgezet worden naar een andere plaats of accommodatie. Je kunt dit doen door tijdens het boeken op de website onderin op "Kies huur uw accommodatie" te klikken. 

Tijdens feestdagen kan ik alleen maar voor een bepaalde periode boeken op de camping. Kan ik ook een losse overnachting boeken?

Nee, in sommige periodes maken wij gebruik van een arrangement. Bijvoorbeeld met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Fronleichnam. In deze periodes kan alleen het gehele arrangement geboekt worden.

Alle vragen bekijken
Inklappen

Faciliteiten

Kunnen wij op het park fietsen huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren. Een fiets kost €9,- per dag en een kinderfiets €5,- per dag. Per fiets betaal je € 25,- borg. 

Is er een supermarkt op het park?

In het hoofgebouw zit een Mini-market. Deze is in het laagseizoen geopend van 8:00 – 17:00 uur en in het hoogseizoen van 8:00 – 20:00 uur.

Hebben jullie een wellness op het park?

Er is een wellness aanwezig, waar je tijdens je vakantie heerlijk tot rust kan komen. De ingang van de wellness is in de kleedruimte bij het zwembad. Onze wellness bestaat uit twee sauna’s, een infraroodcabine met lichttherapie en een whirlpool. Voor €10,00 heb je al een dagkaartje en kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Wij willen vragen om dit van te voren te reserveren. De sauna's hebben namelijk een uur nodig om op te waren. 
Vergeet niet om badkleding mee te nemen, dit is verplicht!

Kan ik een feest organiseren in Restaurant DOK of La Costa?

Ja, beide restaurants bieden verschillende mogelijkheden voor familiefeesten, reünies, verjaardagen of gezellige diners. Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht. Wij zijn ook een officiële trouwlocatie waarbij je elkaar het ja-woord kan geven op één van onze prachtige dakterrassen met uitzicht op de duinen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via tel nr. 0111-46 38 50

Is er een animatieteam aanwezig?

Tijdens feestdagen en vakantieperiode is er een animatieteam aanwezig. Klik hier voor de exacte data.

Wanneer is het zwembad geopend?

Het zwembad is het gehele jaar geopend. Elke dag van 08:00 tot 20:00 uur is het zwembad geopend. Het speelschip en spraypark gaan vanaf 09:00 uur open. Omdat het spraypark buiten is, zal het spraypark gesloten zijn met slecht weer.

Zijn er kluisjes in het zwembad?

Er zijn kluisjes in het zwembad aanwezig, waar €1,- in gaat. Deze krijgt je na afloop weer terug.

Als we in een van de restaurants willen eten, moeten we dan reserveren?

Wij raden je aan een tafel te reserveren, zo voorkom je een eventuele teleurstelling.
Het restaurant is te bereiken via het volgende telefoonnummer: 0111 46 38 50

Wanneer is het Italiaanse restaurant (La Costa) geopend?

Het restaurant La Costa heeft wisselende openingsdagen, afhankelijk van het seizoen. Op onze website vind je de huidige openingstijden. Klik hier

Alle vragen bekijken
Inklappen

Betaling en facturen

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren ontvang je van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen vermeld. Je kunt de boeking betalen d.m.v. in te loggen op Mijn Omgeving of door een bankoverschrijving uit te voeren. 

Wanneer krijg ik mijn borg terug van mijn gehuurde accommodatie?

De borg voor een accommodatie of het restante bedrag, wordt uiterlijk 14 dagen ná het vertrek teruggestort. Hiervoor dient je rekeningnummer natuurlijk wel bij ons bekend te zijn.

Accommodaties

Hoeveel ampère kan ik gebruiken?

Ieder kampeerplaats is voorzien van 16 ampère stroom.

Hoe groot zijn de kampeerplaatsen?

De caravan plaatsen zijn ongeveer 10 meter bij 10 meter. De lengte van de camperplaatsen zijn verschillend. Door op de plattegrond op het ballonnetje te klikken vind je direct de lengte van de verschillende camperplaatsen.

Zijn lakenpakketten en handdoekenpakketten inclusief bij de verhuuraccommodaties?

Als je in de verhuur accommodaties verblijft zijn laken- en handdoekenpakketten inbegrepen. Deze zullen bij aankomst voor je klaar liggen.

Kan de auto bij de accommodaties worden geparkeerd?

Op de camping is het toegestaan om één auto bij de plek te parkeren. Bij de chalets zit een parkeerplaats waar je je auto kunt parkeren. Bij een aantal zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar. Als je in het hotel verblijft kan je de auto naast het hotel parkeren. Bij de parkeerplaatsen staan nummers, deze zijn gelijk aan de hotelkamer nummers. Mocht je met meerdere auto’s zijn kunt je de andere auto’s op de grote parkeerplaats parkeren.

Alle vragen bekijken
Inklappen

We hebben helaas geen resultaten gevonden

Onze medewerkers helpen je graag verder! Bel ons gerust met je vraag, chat met ons of stuur ons een email.