Comfort plus plaats

Omschrijving

Kampeerplaats met privé sanitair in Zeeland

Als je een kampeerplaats met privé sanitair in Zeeland reserveert bij Strandpark De Zeeuwse Kust, geniet je van het beste van twee werelden. Enerzijds ben je met je eigen sanitaire voorzieningen van alle gemakken voorzien. Anderzijds kun je toch genieten van het buitenleven en de frisse Zeeuwse zeelucht. Het privé sanitair staat op de campingplaats zelf, zodat je ’s nachts niet ver hoeft te lopen. Bovendien kun je je spulletjes lekker laten staan na het douchen. De kampeerplaatsen liggen op 5 minuten lopen van het strand van Renesse, maar ook op ons strandpark zelf is genoeg te doen.

Deze plaatsen met privé sanitair zijn een van de mooiste kampeerplaatsen van Zeeland en liggen vlakbij het strand van Renesse. De plaatsen zijn ruim opgezet en van elkaar gescheiden door middel van beplanting. Wanneer je een kampeerplek met privé sanitair boekt hoef je nooit ver te lopen naar de douche of toilet en is wachten in de rij verleden tijd, zo hou jij meer tijd over om te genieten van je vakantie en alle faciliteiten op het park.

Op deze manier ben je net als thuis van alle gemakken voorzien. Op deze ruime plekken heeft u het genot en de vrijheid van kamperen met behoud van uw privacy. De Comfort Plus plaatsen beschikken over een privé sanitair cabine op de kampeerplaats, 16 AMP stroomaansluiting, water, CAI aansluiting en gratis WiFi.

Ook huisdieren zijn op alle comfortplaatsen van harte welkom en kunnen uitgelaten worden op de uitlaatplaats rondom het park.

Plattegrond

Beschikbaarheid