Familiecamping aan zee

We werken aan de upgrade van ons vakantiepark om het nóg mooier te maken! Houd er rekening mee dat er tijdens de bouwwerkzaamheden enige overlast kan zijn.

Kies voor ultieme luxe tijdens je campingvakantie met onze kampeerplaats deluxe. Geniet van een eigen keukenblok, vaatwasser, douche, wastafel en toilet. Jouw privé sanitair unit bevindt zich direct op de kampeerplek, dus alles binnen handbereik! De kampeerplaatsen zijn omringd door een groene omgeving en hebben een ondergrond van gras. In het verwarmde sanitairgebouw vind je ook een mindervaliden douche en speciale kinderbadjes.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 AMP stroom, afvoer, water, gratis WiFi en TV-aansluiting. Ontvang jouw favoriete programma's terwijl je midden in de natuur verblijft! Op onze camping heten we huisdieren van harte welkom. Plan je luxe campingervaring bij ons en geniet van alle comfort voor een onvergetelijke vakantie!

Zomer van 2024: GEWELDIG NIEUWS voor alle kampeerliefhebbers! Kon je geen kampeerplek bemachtigen? Geen zorgen! Wij breiden uit en hebben nog volop beschikbaarheid op Strandpark De Zeeuwse Kust!

  • 250m van het strand

  • Kinderparadijs

  • Het hele jaar open

  • Hondvriendelijk