Strand Café DOK is een kindvriendelijk restaurant!

Strand Café DOK: Dé plek voor gezelligheid en lekker eten voor het hele gezin!

Welkom bij Strand Café DOK, het kindvriendelijke restaurant op de begane grond van het centrumgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. Of je nu in de zomer of winter langskomt, onze sfeervolle locatie biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke tijd.

Laat je verrassen door de heerlijke seizoensgebonden gerechten op onze menukaart. Geniet van een gezellige borrel bij de openhaard met je gezin of kies voor een smakelijke lunch op ons zonnige terras. De keuze is aan jou!

Terwijl jij ontspant, vermaken de kinderen zich in onze aangrenzende indoor speeltuin of het zwembad. Bij mooi weer is er ook een splinternieuwe buitenspeeltuin waar de kleintjes zich kunnen uitleven, direct grenzend aan het terras. Ouders kunnen ontspannen met een verfrissend drankje, terwijl ze hun kinderen in de gaten houden.

Bij Strand Café DOK draait alles om een gezellige sfeer, heerlijk eten en plezier voor jong en oud. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van ons kindvriendelijke restaurant!

Reserveer nu Menukaart

Openingstijden

& contact!

Reserveren

Beneden rechts vind je de knop voor tafelreserveringen. Houd er rekening mee dat we op ons terras geen reserveringen aannemen. Als het weer meezit, laten we onze gasten graag zelf beslissen of ze binnen of buiten willen genieten.

Kom je met 12 personen of meer? In dat geval nemen we de reservering graag telefonisch aan! Bel ons op 0111 - 46 38 50 of stuur een e-mail naar info@strandcafedok.nl. We staan klaar om je groepsreservering soepel te regelen!

Menukaart

Food & Drinks