De Zeeuwse Kust is een Holland Topcamping

Zoek en boek

Bruiloft

Jullie bruiloft; de mooiste dag van jullie leven, vier het op Strandpark De Zeeuwse Kust!


Trouwen op een prachtige feestlocatie, in een sfeervolle ambiance én op loopafstand van het strand van Renesse!


Toosten met een glas champagne of prosecco en heerlijke bruidstaart om vervolgens plaats te nemen aan mooi opgedekte tafels waar je geniet van een speciaal voor jullie samengesteld diner. Na het diner vier je met jullie bruiloftsgasten een spetterend feest waarbij tot in de late uurtjes gedanst kan worden, uiteraard onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Wanneer jullie in de zomer trouwen is een gezellige barbecue misschien ook een leuk idee. De heerlijke buffetten met voldoende keus, zorgen voor een gezellige ongedwongen sfeer tijdens het diner. Staat jullie bruiloft in het thema "Zeeland"? Dan kan het Zeeuwse Buffet natuurlijk niet ontbreken voor jullie en jullie gasten.

Jullie bruiloft; voor iedereen de mooiste dag van je leven én voor iedereen anders! Daarom helpen wij jullie graag met het organiseren van deze prachtige dag die geheel naar jullie wensen en idëën wordt uitgevoerd. De prachtige bloem- en ballonversiering zal hierbij uiteraard niet ontbreken.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om jullie trouwplannen door te spreken zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt die wij met veel plezier voor jullie organiseren!

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte op maat, kun je contact met ons opnemen: Strand Café DOK; info@strandcafedok.nl of 0111 46 38 50

Het vieren van jullie bruiloft op onze locatie is mogelijk van november t/m eind maart. 

          

volg ons via
X