De mooiste dag van jullie leven

Trouwen aan zee

Trouwen op een unieke locatie

Trouwen op een prachtige feestlocatie in een sfeervolle ambiance én op loopafstand van het strand van Renesse! Het vieren van jullie bruiloft op Strandpark De Zeeuwse Kust is mogelijk van november t/m eind maart. 

Trouwen aan het strand

Trouwen aan het strand

Toosten met een glas champagne of prosecco en een heerlijke bruidstaart om vervolgens plaats te nemen aan mooi opgedekte tafels, waar je geniet van een speciaal voor jullie samengesteld diner. Na het diner vier je met jullie bruiloftsgasten, een spetterend feest waarbij tot in de late uurtjes gedanst kan worden.

De allermooiste dag!

De allermooiste dag!

Jullie bruiloft; voor iedereen de mooiste dag van je leven én voor iedereen anders! Daarom helpt Strandpark De Zeeuwse Kust jullie graag met het organiseren van deze prachtige dag, die geheel naar jullie wensen en ideeën wordt uitgevoerd. 

Trouwplannen?

Trouwplannen?

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om jullie trouwplannen door te spreken, zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt! Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via tel nr. 0111-46 38 50 of mail info@dezeeuwsekust.eu