Kamperen aan zee

Eén van de mooiste plekjes in Zeeland

Kindvriendelijke camping in Renesse

Strandpark De Zeeuwse Kust ligt op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse. Hier geniet je met je eigen kampeermiddel van een heerlijke kampeervakantie. Wanneer je kiest voor meer luxe tijdens je vakantie op de camping, verblijf je op een comfort+ plaats met privé sanitair. Je hebt dan een eigen douche, wastafel en toilet. Jouw privé sanitair unit bevindt zich op de kampeerplek, lekker dichtbij en je kunt je toiletspullen er gewoon laten staan. De kampeerplaatsen worden omringd door een groene omgeving en beschikken over een ondergrond van gras. In het verwarmde sanitair gebouw is ook een mindervaliden douche aanwezig en er zijn speciale kinderbadjes.

Vanwege de bouw van een geheel nieuwe speeltuin kan er overlast zijn op campingplaatsen + kampeerplaatsen. Excuses voor het ongemak!

Zoek op datum
Verbergen
Alternatief

Comfortplaats

 • Ruime plaatsen
 • Auto op de standplaats
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis WiFi

Alternatief

Comfort plus plaats

 • Privé sanitair
 • Auto op de standplaats
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis WiFi
Alternatief

Comfort plus VIP plaats

 • Luxe privé sanitair met keukenblok met vaatwasser en koelkast
 • Auto op de standplaats
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis WiFi

Kampeerplaatsen in Zeeland

Op 250 meter van het strand van Renesse

Vanaf onze kampeerplaatsen in Zeeland kun je heerlijk genieten van de frisse Zeeuwse zeelucht. Op de ruime campingplaatsen van Strandpark De Zeeuwse Kust, heb je genoeg ruimte om je eigen tent, vouwwagen of caravan op te zetten. Het Noordzeestrand van Renesse is nog geen 5 minuten lopen en ook op ons terrein is genoeg te beleven. Wil je net wat meer luxe en comfort? Dan kun je ook kiezen voor onze Comfort+ plaatsen. Dat zijn ruime kampeerplaatsen met privésanitair

Ruime staanplaatsen op een leuke camping aan de Zeeuwse kust

Wil je er even met het hele gezin op uit om vakantie te vieren? De kampeerplaatsen van Strandpark De Zeeuwse Kust zijn ruim en groen. Op de ondergrond van gras, kun je gemakkelijk je eigen kampeermiddelen opzetten. Dan blijft er nog genoeg ruimte over om je auto te parkeren, te voetballen, badmintonnen, uitgebreid voor de tent te ontbijten of gewoon lekker niets te doen. Alle campingplaatsen beschikken over 16 AMP stroom, water, een CAI aansluiting voor de TV en gratis WiFi. Ook kun je genieten van de nodige privacy, want onze kampeerplaatsen zijn van elkaar gescheiden door beplanting. Uiteraard zijn ook huisdieren welkom op Strandpark De Zeeuwse Kust.

 • Ruime plaatsen
 • Auto op de standplaats
 • 16 AMP stroom
 • Watervoorziening
 • CAI aansluiting en gratis WiFi

Kampeerplaatsen in Zeeland direct aan de zee en het strand van Renesse

Bij een vakantie in Zeeland, mag het strandplezier natuurlijk niet ontbreken. Vanuit je kampeerplaats op Strandpark Zeeuwse Kust, sta je binnen 5 minuten met je voeten in het zand. De Zeeuwse stranden zijn breed, dus er is ruimte genoeg om zandkastelen te bouwen, uitgebreide strandwandelingen te maken, lekker te zonnen en natuurlijk een frisse duik te nemen. Renesse staat bekend om de uitstekende kwaliteit van het zwemwater, de veiligheid en de schone stranden. Deze worden namelijk elke dag opgeruimd in de zomer. Bij de strandpaviljoens kun je een verkoelend drankje drinken of genieten van de verse vangst van de dag.

Maak gebruik van de voorzieningen op Strandpark De Zeeuwse Kust

Hoewel het strand dichtbij is, hoef je ons park niet eens af om je goed te kunnen vermaken. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuinen. Er is een outdoor speeltuin met een piratenschip en een indoor speeltuin met een ballenbak. Verder is er een kinderbioscoop op het park voor de kleintjes. In de zomervakantie is het animatieteam aanwezig dat onder leiding van onze mascotte Wizzl allerlei leuke spelletjes organiseert. Buiten de vakanties worden er echter ook genoeg activiteiten op touw gezet. Er is ook genoeg waterpret te beleven. Strandpark De Zeeuwse Kust heeft bijvoorbeeld een overdekt zwembad. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen en volwassenen kunnen er baantjes trekken. Bovendien is er een waterspeeltuin met glijbanen en een spraypark voor de allerkleinsten. 

Volwassenen kunnen heerlijk ontspannen in de sauna of zich uitleven met onze sportvoorzieningen. We hebben een voetbalveld, een tennisbaan en een midgetgolfbaan. Verder vinden wij dat iedereen van vakantie moet kunnen genieten op Strandpark De Zeeuwse Kust. We hebben onlangs een nieuw sanitairgebouw geopend met speciale baby- en kinderbadjes, een mindervaliden ruimte, regendouches, vaatwassers, wasmachines, drogers en een hondendouche. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij onze mini-market. Daarnaast zijn Strand Café DOK en La Costa Pizza & Pasta op het terrein aanwezig voor een heerlijk diner. Je kunt natuurlijk ook een lekker drankje doen in de zon op het terras. Dan kun je direct een oogje in het zeil houden als je kinderen in de aangrenzende speeltuin spelen.

Kom je kamperen op één van onze kampeerplaatsen in Zeeland?

Met onze ruime kampeerplaatsen in Zeeland kun je heerlijk genieten van een vakantie met zon, zee en strand! Ze hebben een stroom-, water- en TV-aansluiting en je kunt gebruik maken van onze gratis WiFi. Bovendien sta je binnen 5 minuten op het strand van Renesse. Ook op Strandpark De Zeeuwse Kust hoef je je niet te vervelen, want er zijn genoeg voorzieningen voor jong en oud. Kortom, voor een fantastische vakantie in Zeeland boek je één van onze campingplaatsen!