Luxe kamperen

Modern en goed verzorgd

Sanitaire voorzieningen

In het voorjaar van 2019 is er een prachtige nieuw sanitairgebouw geopend. In en rondom het gebouw is aan iedereen gedacht! Zo is er voor de surfers en andere watersporters een aparte wasplaats om hun pak af te spoelen en te laten drogen. Voor de kinderen en baby's zijn er speciale baby- en kinderbadjes. En ook de mindervaliden kunnen van een onbezorgde vakantie genieten. Het gebouw heeft namelijk een speciale mindervaliden ruimte.

Splinternieuw sanitair

Splinternieuw sanitair

Naast de speciale ruimtes zijn er natuurlijk ook toiletten, regendouches, afwasplaatsen, vaatwassers, wasmachines, drogers en maar liefst zes familie badkamers aanwezig.

Een heerlijk bakje koffie!

Een heerlijk bakje koffie!

Wanneer je het sanitairgebouw betreedt, bevind je je in een mooie ruime hal, die voorzien is van een koffiezetapparaat en een grote boomstamtafel om aan te zitten. Hierdoor wordt zelfs het wachten, op bijvoorbeeld de vaatwasser, een plezier! 

Honden voorzieningen

Honden voorzieningen

Zit je hond na een heerlijke strandwandeling helemaal onder het zand? Geen probleem! Naast het sanitairgebouw hebben is er een speciale hondenplaats aanwezig, waar je de hond lekker kunt afspoelen of badderen. 

"Het nieuwe sanitair gebouw is modern en smaakvol ingericht. Mede door de rustige kleuren en mooie accessoires heeft het gebouw een frisse en luxe uitstraling."