Goede sanitaire voorzieningen

Modern en goed verzorgd

Afgelopen voorjaar hebben wij ons prachtige nieuwe sanitair gebouw mogen openen. In en rondom het gebouw is aan iedereen gedacht! Zo is er voor de surfers en andere watersporters een aparte wasplaats om hun pak af te spoelen en te laten drogen. Voor de kinderen en baby's zijn er speciale baby en kinderbadjes. En ook de mindervaliden kunnen bij ons van een onbezorgde vakantie genieten. Het gebouw heeft namelijk een speciale mindervaliden ruimte.

Splinternieuw sanitair

Splinternieuw sanitair

Naast de speciale ruimtes zijn er natuurlijk ook toiletten, regendouches, afwasplaatsen, afwasmachines, wasmachines, drogers en maar liefst 6 familie badkamers aanwezig.

Een heerlijk bakje koffie!

Een heerlijk bakje koffie!

Wanneer u het sanitair gebouw betreed bevindt u zich in een mooie ruime hal, wat voorzien is van een koffiezet apparaat en een grote boomstam tafel om aan te zitten. Hierdoor wordt zelfs het wachten een plezier! 

Honden voorzieningen

Honden voorzieningen

Zit uw hond na een heerlijke strandwandeling helemaal onder het zand? Geen probleem! Naast ons sanitair gebouw hebben we een speciale hondenplaats waar u uw hond lekker kunt afspoelen of badderen. 

Lekker ruim en modern

Het nieuwe sanitair gebouw is modern en smaakvol ingericht. Mede door de rustige kleuren en mooie accessoires heeft het gebouw een frisse en luxe uitstraling.