Sanitaire voorzieningen

Nieuw sanitair gebouw Strandpark De Zeeuwse Kust

Vorig jaar konden we ons mooie nieuwe toiletgebouw openen. In en rond het gebouw is aan iedereen gedacht! Zo is er een aparte wasruimte voor surfers en andere watersporters om hun pak uit te spoelen en te laten drogen. Er zijn speciale babybaden voor kinderen en baby's. En ook mindervaliden kunnen bij ons van een zorgeloze vakantie genieten. 

Goede sanitaire voorzieningen

Goede sanitaire voorzieningen

Een nieuw sanitair gebouw voorzien van alles!

Afgelopen voorjaar konden we ons prachtige nieuwe sanitairgebouw openen. In en rond het gebouw is aan iedereen gedacht! Zo is er een aparte wasplaats voor surfers en andere watersporters om hun wetsuits uit te spoelen en te laten drogen. Er zijn speciale babybaden voor kinderen en baby's. En ook mindervaliden kunnen bij ons van een zorgeloze vakantie genieten. 

Honden spoelplaats

Honden spoelplaats

Zit uw hond helemaal onder het zand na een heerlijke strandwandeling? Geen probleem. Naast ons sanitairgebouw hebben we een speciale hondenruimte waar u uw hond kunt afspoelen of baden.

Een heerlijk kopje koffie!

Een heerlijk kopje koffie!

Wanneer u het sanitairgebouw binnenkomt, komt u in een mooie, ruime hal terecht die voorzien is van een koffiezetapparaat en een grote boomstamtafel om aan te zitten. Zelfs wachten is nu leuk!

"Het nieuwe sanitair gebouw is modern en smaakvol ingericht. Mede door de rustige kleuren en mooie accessoires heeft het gebouw een frisse en luxe uitstraling."