Aanvraag voor een plek

Tijdens Concert At Sea

Boek je campingplaats voor Concert At Sea 2024. Door deze aanvraag te doen, boek je direct je kampeerplaats. De kosten zijn 56 euro p.p.p.n.

Het is alleen mogelijk om een campingplaats te boeken voor het gehele weekend, dus donderdag, vrijdag en zaterdag of om een campingplaats te boeken voor vrijdag en zaterdag.

Houdt er rekening mee dat de camping tijdens dit weekend een festivalterrein is, dit betekent dus dat je met meerdere festivalgangers op één plaats staat.

Boek meteen een fiets!

Reserveer nu jouw fiets voor het hele weekend van donderdag tot en met zondag voor slechts €80.-! Geniet van vier dagen lang zorgeloos fietsplezier naar het festivalterrein en de adembenemende omgeving van Zeeland.

Of ga je alleen voor het hoofdprogramma van vrijdag tot en met zondag? Geen probleem! Voor slechts €60.- krijg je drie dagen lang toegang tot jouw eigen tweewieler.

Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je geen enkel moment van Concert at Sea mist - boek nu jouw fiets en fiets met gemak van het ene onvergetelijke moment naar het andere!

Bezoek onderstaande website om jouw fiets vandaag nog te reserveren. We kunnen niet wachten om je te zien trappen en feesten!

Boek nu!