Kindvriendelijke voorzieningen

Alles op een rij!

Faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten

Op ons park vind je de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud. We maken je familievakantie graag compleet door activiteiten te organiseren. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakanties biedt ons animatieteam leuke activiteiten aan!

Bekijk alle kinderfaciliteiten
Culinair genieten

Culinair genieten

In Strand Café DOK geniet je van een stevig ontbijt, verrassende lunch of een heerlijk diner. De à-la-carte kaart staat vol met heerlijke seizoensgebonden gerechten. In restaurant La Costa, gelegen op de 1e verdieping, eet je de lekkerste pasta's en pizza's die in de steenoven gemaakt worden.

Bekijk hier eten & drinken
Sportief ontspannen

Sportief ontspannen

In onze wellness is het tijd om even tot jezelf te komen. De twee sauna's, infraroodcabine en whirpool staan garant voor ultieme onstpanning. Voor de sportieve activiteiten bieden we een tennisbaan, midgetgolfbaan en een voetbalveld aan.

Bekijk alle sport & wellness
Zwembaden

Zwembaden

Roetsjen van de glijbaan of spetteren in de waterspeeltuin, het kan allemaal! Ook is er een mini glijbaan en leuke waterelementen voor de allerkleinsten. Buiten is er een spraypark aanwezig, waar je de grootste lol kan hebben tijdens de heerlijke zomerdagen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om baantjes te trekken.

Bekijk alle zwembaden
Sanitary Facilities

Sanitary Facilities

Our sanitary facilities are modern and fully equipped. The toilet buildings even have dishwashers, which you can use for free. There are also washing machines and dryers. There are special facilities for the disabled and we have also thought about the little ones.

Bekijk alle sanitaire voorzieningen