Kindvriendelijke voorzieningen

Alles op een rij!

Faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten

Op ons park vind je de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud. We maken je familievakantie graag compleet door activiteiten te organiseren. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakanties biedt ons animatieteam leuke activiteiten aan!

Bekijk alle kinderfaciliteiten
Culinair genieten

Culinair genieten

In Strand Café DOK geniet je van een stevig ontbijt, verrassende lunch of een heerlijk diner. De à-la-carte kaart staat vol met heerlijke seizoensgebonden gerechten. In restaurant La Costa, gelegen op de 1e verdieping, eet je de lekkerste pasta's en pizza's die in de steenoven gemaakt worden.

Bekijk hier eten & drinken
Zwembaden

Zwembaden

Roetsjen van de glijbaan of spetteren in de waterspeeltuin, het kan allemaal! Ook is er een mini glijbaan en leuke waterelementen voor de allerkleinsten. Buiten is er een spraypark aanwezig, waar je de grootste lol kan hebben tijdens de heerlijke zomerdagen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om baantjes te trekken.

Bekijk alle zwembaden
Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Ons sanitair is modern en van alle gemakken voorzien. De toiletgebouwen hebben zelfs vaatwassers, waar je gratis gebruik van kunt maken. Er zijn ook wasmachines en drogers. Er zijn speciale voorzieningen voor mindervaliden en ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht.

Bekijk alle sanitaire voorzieningen