Kindvriendelijke voorzieningen

Alles op een rij!

Faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten

Kindervriendelijke faciliteiten

Op ons park, vind je de leukste binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud. We maken je familievakantie graag compleet door activiteiten te organiseren. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakanties biedt ons animatieteam leuke activiteten aan!

Kinderfaciliteiten
Culinair ontspannen

Culinair ontspannen

In Strand Café DOK geniet je van een stevig ontbijt, verrassende lunch of een heerlijk diner. De a-la-carte kaart staat vol met heerlijke seizoensgebonden producten. Ervaar lange zomeravonden op één van de (dak)terrassen. In restaurant La Costa, gelegen op de 1e verdieping, eet je de lekkerste pasta's en pizza's die in de steenoven gemaakt worden.

Eten & drinken
Sportief ontspannen

Sportief ontspannen

In onze Wellness is het tijd om even tot jezelf te komen. De twee sauna's, infraroodcabine en whirpool staat garant voor ultieme onstpanning. Voor de sportieve activiteiten bieden we een tennisbaan, midgetgolfbaan en een voetbalveld.

Sport & wellness
Zwembaden

Zwembaden

In ons zwembad kunnen kinderen heerlijk spetteren en spelen met alle leuke waterspellen. Daarnaast ben je natuurlijk welkom om baantjes te zwemmen.

Zwembad informatie
Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Onze sanitiare voorzieningen zijn modern en van alle gemakken voorzien. In de toiletgebouwen zijn zelfs vaatwassers geplaatst, waar je gratis gebruik van kunt maken! Er zijn speciale mindervaliden voorzieningen en ook aan de allerkleinsten is gedacht. 

Bekijk alle sanitaire voorzieningen