Unieke locatie aan zee

Tijd om gezellig met elkaar te zijn

Feestlocatie huren aan zee

Familiefeesten, reünies, verjaardagen of gezellige diners... Voor iedere gelegenheid kun je bij Strandcafé DOK terecht. Geniet van een uitgebreide of juist simpele lunch, stel samen met de kok een diner of buffet samen of laat je verrassen door de heerlijke hapjes tijdens een borrel. Geheel naar jouw wensen en budget wordt het feest georganiseerd. 

Strand Café DOK, een unieke feestlocatie op Schouwen Duiveland. Er zijn faciliteiten voor alle leeftijden. Het sfeervolle restaurant, de gezellige openhaard of het grote buitenterras zijn een ideale locatie voor ieder feest.  Ook aan de kinderen is er gedacht. Zij hebben de grootste pret in de kinderbioscoop, de binnen- en buitenspeeltuinen of duiken het overdekte zwembad in! Jullie feest; een gegarandeerd succes wanneer de kinderen zich goed vermaken!

De lekkerste hapjes

De lekkerste hapjes

Bij Strandcafé DOK zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijk diner of buffet. Maar natuurlijk ook voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes of een spetterend feest met DJ of band!  

Bekijk de hapjes

Wij denken graag mee!

Wij denken graag mee!

Strandcafé DOK zorgt dat jouw feest volledig verzorgd zal worden van het begin tot het eind. Je hebt nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten!

Bel: +31 (0)111 - 46 38 50

Barbecue

Barbecue

Daarnaast is het bij ook mogelijk om een barbecue te organiseren. Gezellig om na een lange zomerdag heerlijk mals vlees en verse vis van de barbecue te proeven, in de Zeeuwse buitenlucht!

Bekijk barbecue menu