Kindvriendelijke camping in Renesse

We werken hard aan het upgraden van ons vakantiepark om het nog mooier te maken! Houd er rekening mee dat er tijdens de bouwwerkzaamheden enige overlast kan ontstaan. We waarderen jullie begrip terwijl we streven naar een nóg betere vakantie-ervaring!

Kies voor ultieme luxe op de camping met onze camper deluxe. Geniet van je eigen keukenblok, vaatwasser, douche, wastafel en toilet. Jouw privé sanitair unit bevindt zich direct op de camperplek, dus alles binnen handbereik!

Alle camperplaatsen zijn voorzien van 16 AMP stroom, afvoer, water, gratis WiFi en TV-aansluiting. Ontspan op het grasveldje naast het verharde gedeelte en geniet van een heerlijk ontbijtje in de buitenlucht! In het verwarmde sanitairgebouw vind je een mindervaliden douche en speciale kinderbadjes. Beide sanitairgebouwen hebben een uniek CamperClean apparaat dat in heel Europa ongeëvenaard is! Voor slechts €2,50 wordt je toiletcassette volledig gereinigd en voorzien van nieuw chemisch middel.

Op onze camping heten we huisdieren van harte welkom! Plan je perfecte vakantie bij ons en geniet van alle luxe voor een onvergetelijke ervaring!

Zomer van 2024: GEWELDIG NIEUWS voor alle kampeerliefhebbers! Kon je geen kampeerplek bemachtigen? Geen zorgen! Wij breiden uit en hebben nog volop beschikbaarheid op Strandpark De Zeeuwse Kust!

  • 250m van het strand

  • Kinderparadijs

  • Het gehele jaar open

  • Hondvriendelijk